Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist din Iaşi a devenit din nou erou, după ce a resuscitat un bărbat căzut lângă copilul său de doi ani. În urmă cu câţiva ani, salva o persoană de la înec

Un poliţist din Iaşi a devenit erou cu repetiţie, după ce a resuscitat un bărbat căzut lângă copilul său de doi ani. Agentul Irinel Lungu mai salvase în urmă cu câţiva ani o persoană de la înec.

de Monica Palade

la 04.02.2021, 19:38

Vezi și
  • În comă alcoolică lângă copil
  • Cine este Irinel Lungu

Incidentul a avut loc, joi, în zona centrală a municipiului. Oamenii legii au ajuns la faţa locului în urma unui apel la 112. Cum bărbatul căzut nu respira, poliţistul Irinel Lungu a trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare, făcându-i bărbatului masaj cardiac.

La scurt timp, omul şi-a revenit, fiind însă preluat de ambulanţă pentru investigaţii de specialitate.

În ceea ce priveşte copilul de doi ani, care se afla în cărucior, acesta a rămas în grija poliţiştilor până când a fost preluat de o altă ambulanţă şi dus la Pediatrie.

În comă alcoolică lângă copil

Potrivit informaţiilor primite de la spital, bărbatul leşinat ar fi fost în comă alcoolică, având precedente în secţia UPU a Spitalului Judeţean „Sfântul Spiridon“ Iaşi .

„Era în comă etanolică. A mai fost în UPU. Avea însă un copil de doi ani în cărucior și o sacoșă cu bagajul copilului. Copilul a rămas în grija poliției până va veni ambulanţa să-l ducă la UPU Pediatrie, nu a vrut să meargă în brațele medicului, plângea dacă îl luam din cărucior”, a declarat pentru Observator prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-şef al Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU).

Cine este Irinel Lungu

În urma cu câţiva ani, agentul de poliţie Irinel Lungu salva de la înec o persoană din Lacul Ciric. Se întâmpla în vara anului 2013, când un băieţel de 10 ani a căzut în lac, după ce a ieşit cu barca.

Poliţistul nu a stat mult pe gânduri şi a sărit să îl salveze. Agent-şef Lungu Irinel își desfășoară activitatea în cadrul IPJ Iași din anul 2006.

Informaţii obţinute de Clara Maria Mihociu, reporterul Observator Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist din Iaşi a devenit din nou erou, după ce a resuscitat un bărbat căzut lângă copilul său de doi ani. În urmă cu câţiva ani, salva o persoană de la înec