Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Vaslui a fost împuşcat de către un coleg

Un om al legii din Vaslui a fost împuşcat chiar în postul de poliţie. Glonţul n-a fost tras de un infractor, ci de unul dintre colegii săi. Din greşeală!

Vezi și

Un om al legii din Vaslui a fost împuşcat chiar în postul de poliţie. Glonţul n-a fost tras de un infractor, ci de unul dintre colegii săi. Din greşeală!

Plin de sânge, bărbatul a mai avut putere doar să iasă din clădire, apoi s-a prăbuşit la pământ. Deşi pierduse foarte mult sânge, medicii din Iaşi au reuşit să-l salveze. Colegul care a fost la un pas să-l omoare are acum dosar penal.

La puţin după ora 19 s-a auzit un foc de armă în postul de poliţie din Deleşti. Câteva clipe mai târziu unul dintre agenţi a ieşit în stradă plin de sânge. În urma lui a ieşit colegul acestuia. Glonţul care l-a rănit pe poliţistul căzut a fost tras din pistolul său.

Se pare că este vorba de un accident. unui coleg de-al său i s-a descărcat accidental arma. Acesta prezenta o plagă împuşcată accidental la nivelul gâtului. I-a provocat o hemoragie severă, dar inima bărbatului încă bătea când au ajuns medicii.

A fost urcat într-o ambulanţă care a pornit spre iaşi. De acolo un alt echipaj medical a venit în întâmpinare. Pe drum bărbatul a fost transferat dintr-o salvare în alta. Medicii din Iaşi au reuşit să-i oprească hemoragia şi să-i salveze practic viaţa agentului de 23 de ani.

Colegul său imprudent, care l-a împuşcat, are multe explicaţii de dat acum. Viaţa poliţistului rănit nu mai e în pericol acum. Agentul va rămâne însă internat o perioadă destul de lungă spun medicii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist din Vaslui a fost împuşcat de către un coleg