Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un pompier din Constanța cere ajutor ca să își salveze femeia iubită

A salvat sute de vieţi, iar acum imploră ajutor ca să salveze viaţa femeii pe care o iubeşte. Marius, un pompier din Constanţa, priveşte neputincios cum soţia sa Oana, mama copiilor lui, se stinge cu fiecare zi care trece

de Redactia Observator

la 18.12.2015 , 08:45

 A salvat sute de vieţi, iar acum imploră ajutor ca să salveze viaţa femeii pe care o iubeşte. Marius, un pompier din Constanţa, priveşte neputincios cum soţia sa Oana, mama copiilor lui, se stinge cu fiecare zi care trece.

Tânăra de 30 de ani are cancer şi numai o intervenţie chirurgicală în Turcia o poate vindeca. Operaţia costă însă 85.000 de dolari, bani pe care Oana şi Marius nu îi au. Copiii lor se roagă pentru o minune care să le salveze mama de la moarte.

În timp ce medicii încercau să afle cauza suferinţei sale, Marius şi Dragoş, băieţelul său, aşteptau. Aşteptau şi sperau ca boala să nu fie prea grea. Medicii le-au dat însă o veste teribilă: tumora de la ficat e malignă. Atunci, Oana a început lupta cu boala perfidă. A făcut trei luni de chimioterapie. Însă fără niciun rezultat.

Vezi și

De la Bucureşti, soţii Sârbu au plecat la o clinică din Istanbul. Nici medicii din Turcia nu le-au dat însă veşti bune. Le-au spus că singura şansă ca Oana să trăiască este o intervenţie chirurgicală.

CONT ÎN LEI: RO53BRDE140SV01489651400 Sârbu Oana

RO66BTRLEURCRT0331374401 EURO

RO19BTRLRONCRT0331374401 RON

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Un pompier din Constanța cere ajutor ca să își salveze femeia iubită