Antena Meniu Search
x

Un român, faimos după ce a escaladat, fără echipament de protecție, un turn de 280 de metri înălțime

Un român de 32 de ani a devenit faimos pe internet după ce s-a filmat în timp ce escalada, cu mâinile goale şi fără echipament de protecţie, turnul CET Piteşti Sud.

Vezi și

Un român de 32 de ani a devenit faimos pe internet după ce s-a filmat în timp ce escalada, cu mâinile goale şi fără echipament de protecţie, turnul CET Piteşti Sud.

De parcă escaladarea acestui turn uriaş abandonat din România fără echipament de protecţie n-ar fi fost de ajuns, un temerar traversează grinzile de pe gura turnului, riscând să cadă de la peste 280 de metri înălţime.

Aşa au descris jurnaliştii de la o televiziune internaţională performanţa lui Flaviu Cernescu. Românul de 32 de ani a urcat pe turnul CET Piteşti Sud, a doua cea mai înaltă structură din România, cu mâinile goale, fără niciun echipament de siguranţă.

A urcat apoi peste 250 de metri pe o scară ruginită care se putea desprinde oricând de turn. Cea mai dificilă parte a escaladării a fost aproape de final. Pe ultimii cinci metri scara nu era ancorată în peretele turnului. dar Flaviu nu s-a oprit.

A ajuns în vârf, apoi a traversat gura turnului, pe o grindă. Românul a cucerit şi cea mai înaltă construcţie din ţara noastră. un turn din baia mare care măsoară 350 de metri.

Până anul trecut, Flaviu Cernescu lucra într-un birou, dar şi-a dat demisia pentru a-şi urmări visul de a escalada clădiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Un român, faimos după ce a escaladat, fără echipament de protecție, un turn de 280 de metri înălțime