Antena Meniu Search
x

Un şofer de TIR, în vârstă de 48 de ani, a murit la scurt timp după ce i s-a făcut rău în Vama Albiţa

Un şofer de TIR român de doar 48 de ani s-a stins din viaţă la scurt timp după ce i s-a făcut rău în Vama Albiţa.

de Monica Palade

la 23.07.2021, 17:51

Un şofer de TIR, în vârstă de 48 de ani, a murit la scurt timp după ce i s-a făcut rău în Vama Albiţa - Hepta/Mediafax/Raul_Stef

La scurt timp după ce a fost efectuat controlul, bărbatului care venea din Moldova i s-a făcut rău, prăbuşindu-se lângă autocamion. A fost zărit de un angalat al vămii, care a dat alarma. O autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) s-a deplasat în scurt timp la locul solicitării. Iniţial, şoferul a dat semne că îşi revine şi chiar a urcat singur în ambulanţă, însă la scurt timp după ce a ajuns la spital acesta a murit.

A murit la spital

„Este vorba despre un pacient în vârstă de 48 de ani, care a suferit un infarct. Examinarea medico-legală relevă toate detaliile în acest sens. Cert este că s-au aplicat manevrele de resuscitare, s-a depus tot efortul, fiind vorba și despre o persoană relativ tânără, în putere, 48 de ani, dar situația a fost ireversibilă, din păcate”, au precizat cadrele medicale, potrivit vremeanoua.

“Bărbatului, cetățean român, în vârstă de 48 de ani, aflat la volanul unui vehicul de mare tonaj, care tranzita vama Albița, I s-a făcut rău. Un echipaj medical i-a acordat îngriji medicale, transportându-l la Spitalul din Huși. Bărbatul a decedat. Cauza exactă a decesului urmează să ne fie comunicată oficial, de către cadrele medicale”, au declarat la rândul lor reprezentații IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un şofer de TIR, în vârstă de 48 de ani, a murit la scurt timp după ce i s-a făcut rău în Vama Albiţa