Antena Meniu Search
x

Un șofer intră cu mașina într-un stâlp, în timp ce soția strigă de pe trotuar: ”Te rog eu mult, ajunge!” [Video]

Un șofer băut și cu permisul de conducere reținut a făcut circ pe o stradă din Alexandria, luni noapte, și a lovit intenționat cu mașina un stâlp de iluminat public.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.10.2020, 13:31

Un șofer din Alexandria lovește intenționat un stalp de iluminat Vezi și
  • De la volanul mașinii sale, bărbatul a intrat intenționat în stâlpul de iluminat public.
  • Spectacolul s-a încheiat doar după ce individul a fost încătușat și dus la secție, unde s-a constatat că avea și permisul reținut. 

Țipetele soției acestuia, care îi cerea să se oprească, le-au atras atenția oamenilor care au filmat scandalul din stradă.

În imaginile surprinse de martori se vede cum bărbatul intră cu autoturismul într-un stâlp de electricitate de pe marginea șoselei, în timp ce o femeie, cel mai probabil soția lui, striga îngrozită să se potolească: ”Te rog eu mult, gata! Ajunge!”, strigă femeia.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, dar scandalul a continuat. Șoferul, în vârstă de 42 de ani, a refuzat să sufle în alcooltest si să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, deși mirosea puternic a alcool. 

Spectacolul s-a încheiat doar după ce individul a fost încătușat și dus la secție, unde s-a constatat că avea și permisul reținut. 

Bărbatul pus pe scandal s-a ales cu dosar penal.

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și refuz de prelevare de mostre biologice, urmând a se stabili cu exactitate cauzele și mecanismul producerii accidentului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria", anunță IPJ Teleorman într-un comunicat.

Citește și:

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un șofer intră cu mașina într-un stâlp, în timp ce soția strigă de pe trotuar: ”Te rog eu mult, ajunge!” [Video]