Antena Meniu Search
x

Un student a fost înjunghiat în camera de cămin, într-un campus din Iaşi

Incident sângeros într-un campus din Iaşi. Un student a fost înjunghiat în camera de cămin. Agresorul băuse şi şi-a vărsat supărarea pe tânărul care căuta de fapt pe altcineva.

Vezi și

 Incident sângeros într-un campus din Iaşi. Un student a fost înjunghiat în camera de cămin. Agresorul băuse şi şi-a vărsat supărarea pe tânărul care căuta de fapt pe altcineva. Victima a ajuns la spital, tăiată la gât. Norocul bărbatului a fost că rana nu a fost adâncă. Altfel nu mai era în viaţă acum.

Era trecut de miezul nopţii când ambulanţa din Iaşi a fost chemată în faţa căminului studenţesc. Într-una dintre camere, medicii l-au găsit pe tânărul din imagini, prăbuşit. Avea o rană de 8 centimetri în zona gâtului.

Tânărul de 23 de ani povesteşte că a mers, împreună cu un amic, în camera de cămin în care stătea agresorul, ca să vadă un prieten. Dar individul, băut bine, a început să se dea în spectacol.

Amicul victimei a încercat să-l potolească cu vorba bună însă mai rău l-a întărâtat. Când au văzut că lucrurile scapă de sub control, cei doi studenţi au dat să plece dar. Când să iasă pe uşă, individul s-a năpustit cu un cuţit asupra lor.

Agresorul, în vârstă de 43 de ani, stătea în cămin pentru că urma un master la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi" din Iaşi. A fost imediat ridicat de poliţişti iar acum este în arest pentru 30 de zile.

Acum, că şi-a revenit, victima vrea să-l dea în judecată pe agresor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un student a fost înjunghiat în camera de cămin, într-un campus din Iaşi