Antena Meniu Search
x

Un student de la Facultatea de Agronomie din Timişoara este de negăsit de trei zile

Un student de la Facultatea de Agronomie din Timişoara este de negăsit de trei zile. Alexandru Filip are 19 ani şi stătea la cămin. În cameră, colegii au găsit o scrisoare, adresată familiei

Vezi și

Un student de la Facultatea de Agronomie din Timişoara este de negăsit de trei zile. Alexandru Filip are 19 ani şi stătea la cămin. În cameră, colegii au găsit o scrisoare, adresată familiei

Le-a scris celor dragi, două pagini care lasă să se înţeleagă că vrea să se sinucidă, pentru că este stăpânit de patima jocurilor de noroc. Tânărul lucra la o benzinărie şi înainte să plece, ar fi luat de acolo, 2000 de lei. Poliţiştii sunt acum în alertă. 

Alexandru Filip a plecat din camera de cămin, luni la prânz. Noaptea muncise la o benzinărie unde este angajat de câteva luni. Seara i-a trimis colegului de cameră un mesaj, pe telefonul mobil.

Scrisoarea pe care a găsit-o în dulapul tânărului i-a dat fiori. Alexandru le-a scris celor dragi, pe două pagini, că îşi cere iertare pentru tot. Tânărul le-a explicat şi care este motivul pentru care vrea să renunţe la viaţă. Alexandru le-a mai scris părinţilor că regretă că nu le-a ascultat sfaturile.

Cu câteva ore înainte să plece din camera de cămin, Alexandru a luat de la benzinăria de unde lucra două mii de lei. Familia crede că ar fi vrut să-şi acopere o datorie mai veche. O colegă de serviciu le-a povestit că, la sfârşitul săptămânii trecute, tânărul a primit un telefon de la ameninţare, de la cineva de la care împrumutase bani.

Alexandru Filip este născut în satul Brusturi din judeţul Arad. Părinţii au anunţat poliţia. Tânărul este şaten cu ochi căprui, are un metru 70 înălţime şi constituţie astenică. La data dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă de culoare albastră şi blugi de culoare gri. Ultima dată a fost văzut luni seara, în gara din Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un student de la Facultatea de Agronomie din Timişoara este de negăsit de trei zile