Antena Meniu Search
x

Un tânar de 17 ani şi-a ucis bunicul cu sânge rece

Crimă înfiorătoare în judeţul Suceava. Un bătrân de 67 de ani a fost omorât cu sânge rece de către nepotul lui, în vârstă de 17 ani.

Vezi și

Adolescentul era foarte supărat pentru că bătrânul a luat partea tatălui lui, în procesul de divorţ al părinţilor săi. Pregătit pentru a comite oribila faptă, tânărul a mers în casa bunicilor cu un cuţit şi după un schimb dur de replici, şi-a înjunghiat, bunicul.

O situaţie care l-a debusolat pe adolescentul de 17 ani. Supărat că bunicul din partea tatălui îl reprezenta în procesul de divorţ, băiatul s-a decis să-şi facă vocea auzită într-un mod extrem.

Femeia a încremenit atunci când şi-a găsit soţul într-o baltă de sânge. A chemat imediat ajutoare, însă medicii nu au putut să-l ajute pe bătrân. Acesta pierduse foarte mult sânge.

Totul ar fi pornit de la câteva discuţii pe care bătrânul le-a avut cu mama tânărului. Femeia era nemulţumită de banii prea puţini pe care soţul ei îi trimite acasă, din Italia. Cum bărbatul nu este în ţară, tatăl lui a ales să-l reprezinte în proces.

Băiatul în vârstă de 17 ani a fost găsit repede de poliţişti şi încătuşat.

Ancheta a fost preluată de ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist. După mai multe ore de audieri, tânărul de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un tânar de 17 ani şi-a ucis bunicul cu sânge rece