Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 18 ani a trimis pompierii, ambulanţa, poliţia şi elicopterul SMURD la un accident inexistent

Un tânăr de 18 ani din Timiș a pus pe drumuri o mică armată de salvatori, după ce a raportat un fals accident în localitatea Ferendia. Anunțate prin sistemul 112, echipajele de urgență au prealertat și un elicopter, doar pentru a descoperi că nu avusese loc niciun accident.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.10.2020, 21:21

pompierii SMURD
Individul a periclitat viețile altor persoane, punând salvatorii pe drumuri - Observator
  • Tânărul, care ar avea probleme psihice, a pus pe jar autoritățile din Timiș
  • Potrivit unor surse locale, individul nu este la prima abatere de acest gen
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observatorul orei 19

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, apelul referitor la accidentul rutier din localitatea Ferendia a venit marți, la ora 16:25.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat mijloace și forțe din cadrul Stației de Pompieri Deta, o ambulanță de la SAJ și un echipaj de poliție. Mai mult, a fost prealertat și elicopterul SMURD.

După recunoaștere și după ce și-au dat seama că nu a fost niciun accident, echipele de urgență au identificat apelantul, acesta nefiind la primul gest de acest fel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Persoana care a dovadă de lipsă de responsabilitate a alertat atâtea mijloace și forțe a ignorat faptul că într-o situație reală în care acestea trebuiau să intervină nu erau disponibile. Persona iresponsabilă va suporta rigorile legii", spun reprezentanții ISU Timiș.

Conform unor surse locale, apelantul este un tânăr de 18 ani, cu probleme psihice, care a sunat de mai multe ori la 112 și a inventat diferite accidente sau alte tragedii, informează Mediafax.

Citește și:

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr de 18 ani a trimis pompierii, ambulanţa, poliţia şi elicopterul SMURD la un accident inexistent