Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 19 ani a cerut dezgroparea lui Maradona. El vrea să demonstreze că Diego a fost tatăl său

Maradona a murit, nu şi controversele legate de viaţa sa. La nici o zi după ce a fost înmormântat, un adolescent cere dezgroparea sa pentru că susţine că fostul mare fotbalist este tată lui. Ancheta de paternitate s-ar putea desfăşura concomitent cu cea de neglijenţă, deschisă de procurorii din Argentina pentru a stabili condiţiile exacte în care a murit acesta.

de Redactia Observator

la 28.11.2020, 21:43

Vezi și
  • Un adolescent susţine că este fiul lui Maradona şi cere dezgroparea fotbalistului
  • Tânărul încearcă asta de mai bine de 6 ani, dar Maradona nu a acceptat testul de paternitate 

Presa din Argentina a publicat înregistrarea apelului la 112 făcut de medicul lui Maradona. Cu o voce deloc precipitată, acesta le cere să trimită un echipaj de urgenţă:

"Ce urgenţă aveţi?''

''Există o persoană care se află, din ce mi se spune, în stop cardiorespirator, medicul îl supraveghează''. 

''Este bărbat sau femeie?''

''Bărbat.'' 

''Ştiţi vârsta?''

''60 ani.''

Prima ambulanţă a ajuns acasă la Maradona în 11 minute, nu în 30, cât s-a spus iniţial. Chiar şi aşa, medicii de urgenţă nu au mai putut face nimic pentru acesta. Sunt acuzate acum de neglijenţă şi cadrele medicale care l-au avut în grijă. O asistentă a recunoscut că a minţit atunci când a spus că în ziua morţii, la ora 11, l-a văzut dormind. De fapt nu mai verificase ce face acesta de aproape 5 ore. 

Şi acestea nu sunt singurele controverse pe care le lasă în urma sa marele fotbalist. La nici o zi de la înmormântare, un tânăr de 19 ani cere dezgroparea lui Maradona pentru a stabili dacă El Pibe D'Oro este tatăl său. Încearcă asta de mai bine de 6 ani, dar Maradona nu a acceptat în timpul vieţii un test de paternitate. 

Joze Nunez, avocat: Vrem să transmitem condoleanţele noastre familiei lui Maradona. Nu avem nimic personal cu nimeni, este o chestiune de drept legal. Există un tânăr care vrea să afle cine e cu adevărat. 

Într-o primă ieşire publică, cea mai mare dintre fiicele sale, Dalma, a postat un mesaj emoţionat pe contul de Instagram. 

''Mereu mi-a fost foarte frică de moartea mea, dar nu astăzi. Pentru că ştiu că va fi momentul în care te voi revedea şi te voi îmbrăţişa din nou! Deja îmi este dor de tine, tată! Voi rezista aici, fără acea parte a inimii mele pe care ai luat-o ieri cu tine!'', a spus aceasta. 

Oficial, Diego Maradona are 5 copii, făcuţi cu 4 femei. Ar avea alţi 6 copii nelegitimi în Cuba, a căror existenţă a recunoscut-o abia anul trecut.

Presa argentiniană scrie că pe măsură ce vor începe procedurile de succesiune, ar mai putea apărea şi alte persoane care să susţină că sunt copiii lui. Nu este însă clar ce avere lasă marele fotbalist în urma sa. Presa scrie că ar putea fi vorba de 75 până la 100 de milioane de dolari, 5 proprietăţi, mai multe maşini de câteva sute de mii de dolari.

Un prieten al fostului fotbalist susţine însă că Maradona a murit sărăc. Nu mai avea aproape nimic în cont, după ce o parte din avere a cheltuit-o el, dar cea mai mare parte i-a fost furată de cei din jurul lui, care au avut un singur scop: să-i golească buzunarele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr de 19 ani a cerut dezgroparea lui Maradona. El vrea să demonstreze că Diego a fost tatăl său