Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr din Gorj susţine că a fost bătut crunt într-o secţie de poliţie: "Au început cu picioarele pe faţă, în cap, mi-au dat cred că cu ceva spray să nu văd cine dă"

Acuzaţii grave vizează mai mulţi oameni ai legii din localitatea Ţicleni din Gorj. Un tânăr de 36 de ani care a ajuns la spital cu mai multe răni, susţine că ar fi fost bătut crunt în secţia de poliţie din oraş. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 28.07.2021, 13:45

Vezi și

Victima spune că scandalul ar fi pornit după ce nu a fost lăsat să achite cu cardul consumaţia dintr-un club. Ar fi ajuns apoi în mâinile a 3 jandarmi şi 2 poliţişti violenţi. În replică, administratorul restaurantului declară că tânărul era beat şi recalcitrant. Poliţia cercetează acum acuzaţiile bărbatului. 

Tot scandalul a avut loc sâmbătă seară. Tânărul era în club cu un prieten, unde ar fi comandat mai multe băuturi şi o pizza. La un moment dat însă, nu a mai avut bani cash să achite consumaţia, iar patronul localului l-a dat afară.

Narcis Bobină, victimă: "A zis "la mine nu se plăteşte cu cardul, decât cu bani cash" şi m-a brâncit, bineînţeles că berea şi piza a rămas înăuntru, m-a îmbrâncit de m-a scos din intrarea de cum se intră în discotecă în fund, direct pe trotuar".

Bătut crunt în secţia de poliţie

Pe acelaşi subiect

De aici, bărbatul a fost preluat de câţiva jandarmi care erau în zonă.

Narcis Bobină, victimă - Reporter: "M-au dus în secţia de poliţie şi acolo au început cu picioarele pe faţă, în cap, mi-au dat cred că cu ceva spray să nu văd cine dă şi acolo mi s-a tăiat filmul.

Reporter: Se văd urmele de bocanc pe faţă.

- Da, pe partea aceasta, care m-a ţinut cu talpa".

În cele din urmă, omul s-a trezit internat pe secţia de psihiatrie, tocmai în spitalul unde lucrează ca brancardier.

Barbu Cătălin, medic: "Are un traumatism cranio-facial acut, cu nişte echimoze la nivelul frunţii, cu edem palpebral ochiul drept. Mai are o contuzie toracică. Sunt nişte leziuni evidente post traumatice".

Victima acuză şi acum dureri de coloană şi de cap. Deşi nimeni nu vorbeşte despre presupusa violenţă, administratorul clubului spune că bărbatul ar fi fost băut şi recalcitrant.

Robert Rebedia, administratorul clublui: "A început să urle, să înjure şi am spus "afară". Acolo a continuat, l-au preluat jandarmii şi a continuat să-i înjure, să arunce cu ţigări în ei".

Între timp, reprezentanţii poliţiei spun că s-a deschis un dosar penal şi vor fi cercetate acuzaţiile care li se aduc poliţiştilor şi jandarmilor.

Victor Țuhașu, purtător de cuvânt IPG Gorj: "Conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele semnalate". 

Atât clubul cât şi secţia de poliţie au instalate camere de supravhegere, însă imaginile cu incidentul nu au fost făcute publice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Gorj susţine că a fost bătut crunt într-o secţie de poliţie: "Au început cu picioarele pe faţă, în cap, mi-au dat cred că cu ceva spray să nu văd cine dă"