Un tânăr din Iaşi şi-a ucis tatăl cu făcăleţul, după ce bătrânul i-a stricat distracţia, oprindu-i muzica

De Daniel Murărescu.
Publicat: 06.01.2021, 17:47.
Actualizat: 06.01.2021, 17:48

Crimă înfiorătoare în localitatea Soci, din județul Iași. Un tânăr de 32 de ani și-a ucis tatăl cu un făcăleț, după ce bărbatul a îndrăznit să-i oprească curentul electric, pentru că asculta muzică noaptea târziu. Victima avea 68 de ani și tocmai se întorsese acasă atunci când s-a produs nenorocirea.

făcăleț

Bărbatul de 68 de ani a fost lovit puternic în cap, după conflictul cu fiul său. Arma folosită - un făcăleț

Profimedia Images (imagine ilustrativă)

Din primele informații obținute de reporterii Observator, bărbatul de 68 de ani, din localitatea Soci, venise din sat de la o altă femeie, noaptea trecută. Era târziu, iar fiul lui de 32 de ani asculta muzică tare, așa că s-a gândit să îi dea o lecție și i-a întrerupt curentul electric. O decizie care s-a dovedit a fi fatală.

Nervos la culme, tânărul ar fi luat un făcăleț și i-ar aplicat o lovitură puternică în cap. Rănile au fost atât de grave, încât bărbatul a murit la scurt timp. Nu este clar dacă între cei doi mai existaseră conflicte în trecut sau dacă gestul agresiv a venit pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Poliția din Iași a confirmat conflictul și decesul, însă continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs crima.

Dosarul a ajuns pe mâna procurorilor ieșeni.

*Articol în curs de actualizare

*Acest material a fost realizat cu ajutorul informațiilor transmise de corespondentul Observator Clara Mihociu

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.