Antena Meniu Search
x

Trei barbati din Vaslui, impuscati la pescuit

Armele de foc au luat locul unditelor, la o ferma piscicola din judetul Vaslui. Un tanar de 20 de ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost impuscat in cap cu un pistol cu bile de cauciuc.

Vezi și

Agresorul, un client al baltii, s-a enervat peste masura in momentul in care i s-a atras atentia ca incalca regulamentul. A scos arma si a tras inspre paznic, fratele si nepotul lui. Toti trei au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Tanarul de 20 de ani a ajuns la Spitalul Municipal din Barlad in stare grava. Alica l-a nimerit chiar in frunte, provocandu-i o rana serioasa. A fost insotit de tatal lui, si el victima in altercatie.

Unchiul tanarului, paznic la ferma piscicola, a suferit rani superficiale si a refuzat transportul la spital.

Conflictul a inceput in momentul in care paznicul i-a atras atentia clientului ca nu are voie sa prinda peste decat cu undita si l-a amenintat pe paznic cu un pistol. Speriat, acesta din urma a chemat ajutore.

Cand s-a vazut incoltit, agresorul a apasat pe tragaci si i-a nimerit pe toti trei. Nu a fugit de la locul faptei, ba chiar i-a asteptat linistit pe politisti.

Le-a povestit acestora ca paznicul si rudele lui au sarit primii la bataie si ca el a folosit pistolul in legitima aparare. Barbatul are permis de port arma, insa oamenii legii trebuie sa afle acum daca l-a folosit, intr-adevar, ca sa se apere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Trei barbati din Vaslui, impuscati la pescuit