Antena Meniu Search
x

Tânăr din Slobozia venit să se distreze pe litoral, MORT după un scandal cu un individ de aceeaşi vârstă. Suspectul a fost găsit acasă la părinţi

Se întorcea cu autobuzul şi era însoţit de două prietene. Un individ s-a legat de una din fete iar tânărul a intervenit. A fost lovit cu pumnul şi, în cădere, s-a lovit de asfalt. Câteva zile mai târziu, ucigaşul,cam de aceeaşi vârstă cu victima, a fost găsit de poliţişti acasă la părinţii lui, în Tulcea.

Vezi și

Se întorcea cu autobuzul şi era însoţit de două prietene. Un individ s-a legat de una din fete, iar tânărul a intervenit. A fost lovit cu pumnul şi, în cădere, s-a lovit de asfalt. Câteva zile mai târziu, ucigaşul, cam de aceeaşi vârstă cu victima, a fost găsit de poliţişti acasă la părinţii lui, în Tulcea.

Cu ochii în pământ, suspectul tace. În faţa anchetatorilor însă, a povestit totul. Joi, se întorcea acasă împreună cu vărul lui. Veneau de la concert. În acelaşi autobuz cu ei urcase şi Valentin, însoţit de iubita lui şi încă o prietenă.

Suspectul a încercat să dea vina pe victimă, că l-a provocat.

Individul locuieşte în Constanţa şi, ca să ajungă acasă, ar fi trebuit să coboare la capăt de linie.

ZAFER SADÎC, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa:

A coborât cu o staţie mai devreme, acolo unde locuia prietena victimei. Şi acolo s-a declanşat conflictul.

Acest lucru îi face pe anchetatori să creadă că agresorul a fost cel care a urmărit să se răzbune. L-a lovit pe tânăr cu pumnul, iar acesta s-a prăbuşit pe asfalt. Prietenele lui au sunat la 112. Valentin a ajuns în comă la spital, unde a murit. Ucigaşul lui se numeşte Dumitru Caciandone şi a fost identificat ieri datorită brăţării de la mână.

Anchetatorii au făcut publică fotografia suspectului şi, în două ore, l-au şi prins. L-au găsit la părinţii lui, în Tulcea. Asta deşi este căsătorit de doi ani şi are adresa de buletin în Constanţa.

Suspectul a spus că nu ştia că victima lui a murit. A fost reţinut pentru 24 de ore. Tânărul ucis era din Slobozia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Slobozia venit să se distreze pe litoral, MORT după un scandal cu un individ de aceeaşi vârstă. Suspectul a fost găsit acasă la părinţi