Antena Meniu Search
x

Crimă oribilă! Şi-a ucis tatăl şi bunica, apoi le-a dat foc

L-au crescut cum au putut mai bine, iar când a ajuns mare i-a ucis într-un mod barbar! Un tânăr de 20 de ani din Călăraşi şi-a asasinat, azi-noapte, tatăl şi bunica!

Vezi și

I-a înjunghiat mortal. Înainte de a fugi, i-a incendiat cu tot cu casă. S-a întâmplat totul într-un moment de furie oarbă.

Se certau des. Însă, nimeni n-a bănuit că disputa dintre un tânăr nonconformist şi tatăl său poate ajunge aşa departe.

Aseară, băiatul a mers la un priveghi. Când s-a întors acasă, a găsit uşa încuiată. A spart gemurile, iar tatăl său ar fi ripostat. L-ar fi lovit. Atunci a văzut negru în faţa ochilor.

După ce şi-a omorât tatăl şi bunica, băiatul de 20 de ani a dat foc. Apoi a mers la prieteni şi le-a povestit tot ce a făcut. Acum e acuzat de omor calificat şi riscă până la 25 de ani de închisoare.

Tânărul a fost crescut de bunica pe care a ucis-o cu mâna lui. Nimeni nu ştie dacă halucinaţiile mamei le-a moştenit sau nu. N-a fost dus niciodată la un control.

Deşi a fost mereu un copil problemă. A mai făcut închisoare pentru tentativă de tâlhărie. Şi astăzi, după dubla crimă, a încercat să fugă. S-a refugiat într-o locuinţă în care ştia că nu locuieşte nimeni.

Procurorii s-au întors cu el în casa părintească. Tânărul s-a aşezat în locul în care şi-a lăsat tatăl în agonie - înjunghiat şi incendiat. N-a mai avut putere să mai spună ceva.

Fiul criminal a fost reţinut şi urmează să fie dus în faţa judecătorilor! Va ajunge probabil şi pe mâna psihiatrilor care vor stabili dacă a avut discernământ când şi-a omorât familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Crimă oribilă! Şi-a ucis tatăl şi bunica, apoi le-a dat foc