Antena Meniu Search
x

Un tânăr susţine că a fost luat la pumni de jandarmi după ce a petrecut într-un club

O noapte de distracţie pe litoral s-a sfârşit dureros pentru un braşovean. Tânărul acuză un jandarm că l-ar fi bătut până i-a rupt coastele chiar în sediul Poliţiei din Costineşti.

Vezi și

 O noapte de distracţie pe litoral s-a sfârşit dureros pentru un braşovean. Tânărul acuză un jandarm că l-ar fi bătut până i-a rupt coastele chiar în sediul Poliţiei din Costineşti. Apoi poliţiştii, martori la bătaie, l-ar fi amendat cu trei mii de lei tot pe turist, pentru că ar fi făcut scandal.

Un selfie în club a fost ultima amintire frumoasă a lui Robert din vacanţa pe litoral. Ghinionul l-a lovit la ieşire, când a nimerit în mijlocul unui grup de scandalagii.

Jandarmii l-au luat pe sus pe tânăr şi l-au înghesuit în dubă, deşi toţi martorii strigau că e nevinovat. Speriaţi, prietenii lui Robert au cerut ajutor la 112. Între timp, la secţie, tânărul spune că unul dintre jandarmi l-ar fi luat la bătaie. Pentru că i-a stricat noaptea.

Tânărul spune că după bătaie, jandarmul i-ar fi controlat şi portofelul. Ar fi râs de el, pentru că avea poza iubitei. Poliţiştii care până atunci fuseseră martori pasivi la bătaie, l-au amendat pe băiat cu trei mii de lei pentru tulburarea liniştii publice şi ultraj.

Apoi l-au lăsat să plece. Robert s-a întors la hotel dar pentru că nu mai putea să respire prietenii lui au chemat salvarea. La radiografie s-a văzut că avea o costă ruptă.

Cu dovezile de la medici, tânărul din Braşov a făcut plângere împotriva jandarmului bătăuş. Ghinionul pare să-l urmărească pe băiat în continuare. La medicina legală, paznicul l-a certat pentru cădin cauza lui nu putea să plece acasă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr susţine că a fost luat la pumni de jandarmi după ce a petrecut într-un club