Antena Meniu Search
x

Un tată lăsat liber să-ți ucidă fiicele

Tatăl care şi-a executat fiicele a fost externat de la psihiatrie pentru că nu reprezinta un pericol. Este şocant, dar aşa au considerat medicii! După cinci zile, își lua viaţa

Vezi și

Tatăl care şi-a executat fiicele a fost externat de la psihiatrie pentru că nu reprezinta un pericol. Este şocant, dar aşa au considerat medicii! După cinci zile, isi lua viaţa

Dar nu înainte să le omoare pe Marina şi Claudia, propriile copile. Şi nu a distrus doar o familie, a îndoliat o comunitate. Sute de oameni le-au condus pe micile artiste pe ultimul drum. Marina şi Claudia dansau şi cântau muzică folclorică. La înmormântarea lor, au răsunat acorduri de jale. Tatăl a fost îngropat de câteva rude, pe ascuns.

O mamă are sufletul sfâşiat în două. Se împarte între două maşini funerare care îi poartă fetiţele spre mormânt. Avea două copile frumoase, talentate şi iubite. Acum mângâie două sicrie albe. Marina şi Claudia au murit de mâna tatălui lor, care apoi s-a sinucis.

Marina avea doar nouă ani. Sora ei avea 15. Împărţeau aceeaşi pasiune pentru muzică.

Pe ultimul lor drum, surorile au fost îmbrăcate în costum popular. Ca un omagiu, colegii lor de ansamblu nu au venit în doliu. Ci în ie şi cămăşi tradiţionale. Toată comuna le-a înconjurat, le-a aplaudat. Sute de oameni le-au acoperit de flori şi le-au urmat până la mormânt, pe fetele care au fost împreună până la moarte.

Pentru tatăl lor n-a răsunat niciun clopot. Nicio slujbă. Doar câteva rude l-au îngropat, pe ascuns. Înainte să îşi omoare fetele, fusese internat la pshiatrie. Deşi încercase să îşi ia viaţa, medicii au decis că poate pleca acasă.

În întunericul minţii lui, ar fi decis să se răzbune cu moarte, pe soţia lui. Şi a lăsat-o să trăiască, sfâşiată, între două cruci albe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un tată lăsat liber să-ți ucidă fiicele