Antena Meniu Search
x

Video Un timişorean pasionat de muzica rock şi-a transformat locuinţa într-un adevărat muzeu

Pene de chitară, beţe de tobe şi fotografii cu membrii legendarelor trupe Metalica, Scorpions sau AC/DC și Motorhead au împânzit pereţii casei. La loc de cinste stau şi autografele muzicienilor. Şi trupele rock româneşti au locul lor de cinste în locuinţa bărbatului.

de Redactia Observator

la 22.04.2021, 16:59

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Sorin Toader este bancher. Timișoreanul cu ținută office are o pasiune în totală antiteză cu costumul pe care îl poartă.

Sorin Toader: Jobu-i job, pana la ora 5, 6, de luni până vineri, iar apoi sunt hobby-urile care nu se schimbă niciodată, se păstrează în suflet. De la ora 18 sigur un alt outfit, o altă ținută. Pasiunea există de aproape 35 de ani, la inceput prin ascultarea melodiilor la Radio Europa Liberă, apoi, la începutul anilor 90, după concertul Metallica din Moscova, atunci s-a declanşat practic nebunia.

O nebunie care l-a purtat prin toată lumea și i-a creat amintiri de neuitat. A adunat de-a lungul anilor casete, viniluri, CD-uri, afișe, obiecte personale ale artiștilor rock, bețe ale toboşarilor, dar și fotografii care ar face invidios orice fan adevărat. A fost la 24 de concerte Metallica- trupa sa preferată.

Sorin Toader: Bandana lui James Hetfield, prinsă undeva în Viena, acum câţiva ani, sau bețele bateristului Max Ulrich , precum și autografele dăruite în 2010 la Bucureşti.

Pe acelaşi subiect

Nici Iron Maiden nu lipsește din camera timișoreanului. Are obiecte personale şi autografe de la toți membrii trupei. Nici rockerii români nu au fost neglijaţi, au şi ei propria cameră.

Sorin Toader: Este camera dedicată legendelor rock românești, peretele cel mai important îl consider cel legat de trupa noastră Phoenix.

Alături de Phoenix, stau afișele sau obiectele de la Iris, Holograf, Celelalte Cuvinte sau Cargo! O a treia încăpere din casă este dedicată tricourilor ce nu trebuie să lipsească din garderoba oricărui rocker adevărat.

Reporter: Tricourile toate sunt originale, achizitionate de la concerte, de la evenimente, care e cel mai valoros, cel mai drag?

Sorin Toader: Clar, cele din colecţia Metallica.

În total, peste 130 de bucăți, cumpărate din toată lumea. Sunt obiecte adunate în 35 de ani de pasiune şi în care bancherul timişorean a investit nu mai puţin de 40.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un timişorean pasionat de muzica rock şi-a transformat locuinţa într-un adevărat muzeu