Antena Meniu Search
x

UPDATE! Alexandra, eleva dată dispărută în Bucureşti, a fost găsită

A plecat într-o aventură periculoasă pentru că îşi dorea să se relaxeze. Adolescenta de 14 ani din Bucureşti, care a fugit de acasă, în urmă cu două zile, a fost găsită

Vezi și

"Am vrut să mă mai relaxez, să scap de stresul şcolii. M-am supărat şi eu cu câţiva colegi şi am vrut să mă relaxez în mare parte". Aşa îşi începe poveste, Alexandra, fata de 14 ani care şi-a pus părinţii pe jar, după ce a plecat de acasă, sărind pe geam.

A făcut cale întoarsă azi-noapte, când a ajuns acasă, însoţită de poliţişti. O zi şi o noapte părinţii săi şi-au făcut cele mai negre scenarii.

Revederea nu a fost pentru mama Alexandrei, aşa cum şi-ar fi închipuit. În timp ce ea îşi privea îngrijorată fata, aflată în maşina poliţiei, copila şi-a întors privirea, semn că nu vrea să-i vorbească.

De duminică, de când a dispărut, Alexandra a străbătut sute de kilometri, cu autocarul. "M-am dus undeva în zona Branului si m-am cazat să dorm noaptea şi pe urmă dimineaţă, am plecat un pic să mă plimb prin Moeciu".

După ce a fost văzută de o prietenă de familie, fata şi-a schimbat planurile. A plecat cu un autobuz spre Braşov. Acolo, a aşteptat trei ore în autogară pentru a se urca în alt autocar, cu destinaţia Piatra-Neamţ. Urma să ajungă în oraş, în jurul orei 23.00. I-a atras însă atenţia şoferului. La primul popas, adolescenta a coborât şi şi-a schimbat hainele. Şoferul a sunat la 112.

Poliţiştii au oprit autocarul, în comuna Balcani, cu o oră înainte ca Alexandra să ajungă la destinaţie.

Reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a Copilului din sectorul 4 au deschis o anchetă pentru a vedea ce a determinat-o pe adolescentă să plece de acasă. Tânăra va beneficia şi de consiliere psihologică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Alexandra, eleva dată dispărută în Bucureşti, a fost găsită