Antena Meniu Search
x

Panică în aer! Aterizare cu măştile de oxigen pe aeroportul Otopeni

A fost panică în zbor, deasupra României! Înainte de aterizare, un avion care venea de la Bruxelles s-a depresurizat.

Vezi și

94 de pasageri, printre care şi doi copii, au fost nevoiţi să-şi pună măştile de oxigen care au căzut automat când sistemul a dat eroare.

Din fericire, starea de alertă a durat doar 10 minute. Aeronava a aterizat cu prioritate şi nimeni n-a avut nevoie de îngrijirile medicilor care aşteptau pe pistă.

Urmăriţi imagini surprinse în aeronavă, în momentele de tensiune.

"Luaţi masca, deschideţi-o şi puneţi-o pe faţă!", au anunţat piloţii. 

Imediat după anunţul piloţilor, au căzut măştile de oxigen pentru fiecare pasager. În imaginile de amator toată lumea stă calmă. S-au mai liniştit. Văd pământul şi pot respira fără ajutor. Unii vorbesc la telefon să-şi liniştească rudele.

Se aud chiar şi râsete. Aeronava a atins deja pământul, iar oamenii ştiu că sunt în afara oricărui pericol. Sunt cinci membri ai echipajului şi 94 de pasageri, printre care şi doi copii.

Niciunul dintre ei n-a mai trecut vreodată prin aşa ceva.

"În afara faptului că au picat măştile de oxigen, toată lumea şi le-a pus şi le-a folosit. Nu a zburat nimic prin avion", spune o doamnă.

"Am pus masca, cu toate că mie nu îmi încăpea pe nas. Am nasu mare şi e aia mică", se amuză un domn, după ce a trecut prin clipe de spaimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Panică în aer! Aterizare cu măştile de oxigen pe aeroportul Otopeni