Antena Meniu Search
x

Reactiile inculpatilor in Dosarul Transferurilor

Decizie surprinzatoare in Dosarul Transferurilor. Daca ar fi sa vorbim in limbaj sportiv am spune ca e 8-0 in meciul dintre cei opt grei ai fotbalului, inculpati in acest caz, si DNA.

Vezi și

Instanta Suprema a decis rejudecarea cauzei la Curtea de Apel Bucuresti. Procesul in care, anul trecut, s-a dat o sentinta zdrobitoare pentru fratii Becali, Cristi Borcea, Meme Stoica, George Copos, Jean Padureanu, Gica Popescu si Gigi Netoiu. In total, aproape 40 de ani de inchisoare. Acum, cei opt au ramas practic achitati, asa cum a decis pe fond Tribunalul Bucuresti.

“Orice verdict ar fi fost l-as fi respectat. Va spuneam ca sunt hotarat sa nu merg nici la nunta copilului meu, care termina Harvardul zilele acestea doar pentru a respecta o decizie a justitiei. Vreau sa nu fiti niciunul in situatia de a simti ce am eu in suflet acum”, a declarat George Copos.

Astazi, a rasuflat usurat. Ar fi facut cinci ani de inchisoare daca verdictul ar fi fost altul.

„Este o decizie justa intre o achitare si o condamnare. Va dati seama ca acest complet format din trei doamne respectabile a luat o decizie corecta. In sensul ca, <Stai, mai frate, sa aducem si noi niste probe elocvente. Sa facem o expertiza, sa aducem martori, si asa mai departe>. Cum sa dai atatia ani de puscarie, fara sa ai un prejudiciu precis”, a precizat Giovani Becali.

Opt ani de inchisoare cu executare era condamnarea Curtii de Apel pentru Giovani. Fratele lui, Victor, primise si el sapte ani. La fel si Cristi Borcea.

Rejudecarea a fost ceruta vineri de avocati si aprobata astazi, de doua dintre cele trei judecatoare. Totul pe motiv ca la dosar nu exista o expertiza care sa dovedeasca ceea ce sustin procurorii DNA. Mai exact, ca cei opt ar fi prejudiciat statul si patru cluburi din Liga 1 cu 10 milioane de dolari in urma a 12 transferuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Reactiile inculpatilor in Dosarul Transferurilor