Antena Meniu Search
x

Update / Gabriel Cotabiţă a fost transferat la Spitalul Elias din Capitală

Gabriel Cotabiţă este un supravieţuitor! După aproape 40 de zile de îngrijire la terapie intensivă, artistul a fost externat din spitalul de urgenţă Floreasca. Lupta însă nu s-a terminat.

Vezi și

Gabriel Cotabiţă este un supravieţuitor! După aproape 40 de zile de îngrijire la terapie intensivă, artistul a fost externat din spitalul de urgenţă Floreasca. Lupta însă nu s-a terminat. 

Revenit miraculos din comă când părea că nu mai are şanse, pentru artist urmează acum o perioadă lungă de recuperare la spitalul Elias. Într-un mesaj emoţionant, fiicele lui Gabriel Cotabiţă le-au mulţumit medicilor care le-au pus tatăl pe picioare şi vorbesc cu optimism despre revenirea acestuia.

Gabriel Cotabiţă face primii paşi. Fiicele lui au anunţat că artistul a părăsit azi spitalul Floreasca unde a fost tratat după ce a trecut prin cumpăna de moarte.

Gabriel Cotabita are uneori episoade de pierderi de memorie. Apropiatii spun că îşi recunoaşte mama şi fetele, dar nu îşi recunoaşte iubita. El vorbeşte si merge, dar, medicii i au facut un program de recuperare pe termen lung. Cu logopezi si kinetoterapeuti. De altfel, recuperarea neurologică o face cu doctorul Mihai Berteanu, cel la care a apelat si presedintele Traian Basescu dupa operatia de hernie.

Au trecut aproape 40 de zile de când Gabriel Cotabiţă a fost găsit înconstient şi în stop cardio-respirator, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. Era în comă profundă şi după toate standardele medicale doar o minune putea să-l salveze.

Artistul lucra la zeci de proiecte. Chiar în ziua în care s-a prăbuşit inconştient, Cotabiţă pregătea un nou spectacol.

Acum fanii şi prietenii artistului Cotabiţă visează la revenirea lui pe scenă.

Gabriel Cotabiţă are 59 de ani şi de-a lungul carierei sale muzicale a reuşit să se reinventeze şi să cucerească fani din toate generaţiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Update / Gabriel Cotabiţă a fost transferat la Spitalul Elias din Capitală