Antena Meniu Search
x

UPDATE! Helmuth Duckadam ar putea fi operat din nou

Inima care a adus atata bucurie romanilor in 1986 a obosit. Eroul Romaniei trece prin momente de cumpana. Helmuth Duckadam afla daca va suferi o operatie pe cord. Aceasta ar veni la doar cateva luni de la interventia-maraton in urma careia medicii i-au salvat bratul drept

Vezi și

Un munte de om pe un pat de spital. E Helmuth Duckadam. Eroul de la Sevilla. Un barbat cu bun-simt, care zambeste chiar si atunci cand viata il incearca. Si il incearca, pentru ca la 54 de ani, poate ajunge din nou la bisturiu. A cincea operatie - posibil una pe cord. “Eu sper sa nu fie nevoie de o reparatie capitala, ci doar sa fie ajutata sa-si revina”, a declarat Helmuth Duckadam.

Duckadam s-a simtit rau acum cateva saptamani. Iar in week-end, durerile din piept s-au intetit si parca ii disparuse si pulsul. Medicii de la Spitalul Floreasca i-au controlat inima, arterele si colonul. El nu are stare in rezerva. Se plimba si rade cu asistentele care-i cer autografe si fotografii.

Maine are o zi grea. Este ziua in care va afla daca este cazul unei interventii chirurgicale pe inima. “Maine, am un hop mare. La coronografie, trebuie sa stau nemiscat 12 ore si asta imi este foarte greu”, a explicat Duckadam.

Ar intra tot pe mana profesorului Bradisteanu. Cel care i-a salvat bratul drept dupa o operatie-maraton de noua ore. In urma interventiei din septembrie, i s-a eliminat un un cheag care-i bloca artera. Apoi i s-a montat o proteza vasculara. Dupa ultima operatie, portarului de legenda i s-a schimbat viata. I s-au schimbat si obiceiurile. S-a lasat de fumat. Si si-a subtiat si silueta. “Am reusit sa slabesc vreo 15-16 kilograme, dar inca obiectivul meu este sa slabesc inca vreo 10”, a mai spus fostul portar.

A avut grija sotia, Alexandra, sa nu iasa din cuvantul medicilor. Tot ea se ocupa si acum sa-i aline suferintele. “In fiecare seara, am mers si cu Juliane la el, fara sa-i spunem, i-am facut surpriza. I-am explicat fetitei ca tati face niste analize, ce pricepe si ea la cei patru ani si jumatate”, a tinut sa spuna Alexandra Duckadm.

Marele Duckadam stie. Stie ca maine afla daca mai are un hop de trecut. Un alt penalty de aparat in meciul cu viata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Helmuth Duckadam ar putea fi operat din nou