Antena Meniu Search
x

UPDATE! Toxiinfectie hotel M.A.I.:Peste 100 de persoane au ajuns la spital

Peste 100 de de politisti si jandarmi impreuna familiile lor au chemat salvarile, dupa ce au mancat tocanita si ciorba de fasole la hotelul Ministerului de Interne din Mamaia. Un agent s-a simtit atat de rau, incat a lesinat in hol

Vezi și

Plangand de disperare, o mama a coborat cu fetita in brate la ambulanta sa ceara ajutor medicilor. Cea mica a inceput sa se simta rau imediat dupa masa de pranz. La fel au patit multi copii.

Speriati, parintii au sunat cu disperare la 112. In cateva minute, ambulantele goneau spre hotelul Ministerului de Interne. Asaltati din toate partile, medicii n-au stiut cum sa se mai imparta. Pacientii au primit primul-ajutor chiar in holul hotelului sau in camere. Din cauza numarului mare de bolnavi, au ramas repede fara medicamente.

Dar problemele nu s-au terminat aici. Intreaga noapte, ambulantele au facut naveta intre spital si hotel. Un medic a ramas de veghe la capataiul pacientilor care au refuzat sa plece din hotel. Pentru stabilirea cauzei acestei situatii, probele din mancarea servita turistilor vor fi analizate la laborator in cel mai scurt timp.

In acest moment, sase copii si un adult, sunt in continuare internati. In cazul celor mici, intoxicatia alimentara poate duce la complicatii serioase, avertizeaza medicii. Pe langa medicamente si perfuzii chinuitoare, vor trebui sa urmeze un regim alimentar ca sa-si revina.

De frica sa nu se imbolnaveasca, multe familii si-au anulat sejurul. Pentru o noapte la acest hotel, turistii au platit putin peste 50 de lei de persoana pe noapte, iar pentru o masa cu doua feluri de mancare in jur de 13 lei. Cei care au decis, totusi sa ramana servesc masa la acelasi restaurant. In acest moment, in fata hotelului sta de paza o ambulanta a MAI, in cazul in care si alti turisti se vor simti rau. Conducerea Ministerului de Interne a luat probe din mancare si le-a dus la analize, iar pana la aflarea rezultatelor restaurantul ramaane deschis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Toxiinfectie hotel M.A.I.:Peste 100 de persoane au ajuns la spital