Antena Meniu Search
x

Update / Radu Mazăre a fost eliberat sub control judiciar

Radu Mazăre respiră, din nou, aerul curat al libertăţii. Primarul Constanţei a ieşit aseară din arest, după o noapte de detenţie. Judecătorii Curţii Supreme au decis să-l elibereze sub control judiciar.

Vezi și

 Deşi n-a apucat să doarmă şi nici să mănânce, edilul a rămas la fel de glumeţ. După 24 de ore petrecute în arest, Radu Mazăre a ieşit de la direcţia de cercetări penale mai obosit.

Primarul Constanţei le-a povestit jurnaliştilor şi ce a văzut după gratii. Cu detalii. Decizia de eliberare a venit cu o oră înainte să expire ordonanţa de reţinere.

Edilul este acuzat că a primit 175.000 de euro de la un om de afaceri israelian, care, de altfel a şi câştigat licitaţia pentru construirea unui cartier social în Constanţa. Şi el a fost eliberat aseară.

Radu Mazăre nu pare foarte afectat de ce i s-a întâmplat. Îşi aminteşte, zâmbind şi cum a fost săltat, cu mascaţii, dintr-un restaurant din Herăstrău. La Constanţa, vestea eliberării a fost primită cu lacrimi şi chiote de bucurie de sărmanii din cartierul Henri Coandă.

Nevoit să-şi întrerupă vacanţa pe tărâmuri exotice din cauza procurorilor, Radu Mazăre a rămas cu gândul tot la vacanţă. Nu mai plec în Madagascar. Poate până la urmă tot răul spre bine. Vă aştept de 1 mai la mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Update / Radu Mazăre a fost eliberat sub control judiciar