Antena Meniu Search
x

UPDATE! Şeful Poliţiei din Piatra Neamţ, filmat în timp ce bătea o fată

E anchetă la poliţia Neamţ, după un incident care ne revoltă şi ne îngrijorează pe toţi. Însuşi şeful poliţiei Piatra Neamţ a fost filmat în timp ce lovea cu pumnii şi picioarele o copilă de 14 ani.

Vezi și

Scena, de o violenţă ieşită din comun, a fost surprinsă de o cameră de supraveghere chiar în sediul poliţiei din oraş. Fata aşteaptă într-o încăpere. Câteva minute mai târziu, pe o altă cameră se vede cum comisarul şef parchează maşina.

Dă buzna înăuntru şi se repede asupra copilei cu o furie oarbă. Îi dă mai întâi o palmă apoi un şut. Luată prin surprindere, fata se refugiază într-un colţ. Dar comisarul nu se satură şi o loveşte în continuare fără milă. Îi cară pumni şi o ia de păr , în timp ce un alt bărbat, tot poliţist, asistă la scena barbară fără să intervină.

Totul s-a întâmplat pe 8 martie, însă imaginile au fost făcute publice abia acum. Cineva le-a postat pe Youtube, cel mai probabil tot un angajat al poliţiei, care a avut acces la camere.

Cezar Filip este şeful poliţiei din Piatra Neamţ din august 2011. Nu a putut fi contactat pentru că şi-a luat concediu de odihnă. Nu este însă la prima abatere. La începutul anului trecut, şefii de la Bucureşti i-au atras atenţia după ce comisarul şef a fost într-un control surpriză la arestul poliţiei, acolo unde în acel moment era încarcerat Dumitru Mironescu, acuzat că ar fi pus la cale asasinarea fraţilor Mararu. Se pare că acesta nu avea niciun drept să facă verificări acolo. Şefii IGPR au trimis şi de data aceasta corpul de control să facă o anchetă la poliţia din Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Şeful Poliţiei din Piatra Neamţ, filmat în timp ce bătea o fată