Antena Meniu Search
x

Update / Un fost preot a ucis o copilă de 15 ani, chiar în ajunul Paştelui

În Sâmbăta Mare, un preot a făcut păcat de moarte. A ucis o adolescentă de 15 ani. O copilă cu care şi-a dat întâlnire amoroasă, după o discuţie lungă, pe o reţea de socializare.

Vezi și

În Sâmbăta Mare, un preot a făcut păcat de moarte. A ucis o adolescentă de 15 ani. O copilă cu care şi-a dat întâlnire amoroasă, după o discuţie lungă, pe o reţea de socializare. 

Din Bistriţa-Năsăud, părintele Laurenţiu a venit pentru ea la malul mării. De câteva luni, nu mai slujea. Era în divorţ cu soţia, profesor de religie. Nimeni din lumea Bisericii nu şi-a închipuit că tânărul blând şi respectuos, cu har, ar putea ucide.

Preotul care a devenit călău în Sâmbăta Mare. La volanul unei maşini închiriate, a străbătut ţara, din Ardeal şi până la malul mării, cu gândul la tânăra care l-a cucerit pe Internet, pe o reţea de socializare.

S-au întâlnit în apartamentul pe care el îl închiriase, pe malul lacului Siutghiol. Înainte de zorii zilei, ceva s-a întâmplat. Iar cel care, ani la rândul, a slujit în Casa Domnului a făcut păcat de moarte.

După ce i-a tăiat respiraţia tinerei, s-a recules în maşină. Unde ar fi continuat să bea. Au fost găsite multe sticle cu alcool. După ivirea zorilor, a plecat pe plajă. Şi, imediat, şi-a mărturisit crima la 112.

La sfârşitul anului trecut, s-ar fi schimbat complet. A trecut printr-un accident de circulaţie, a început procesul de divorţ şi şi-a dorit să plece la muncă în Belgia. Aşa că şi-a luat o pauză de la cele sfinte.

Acum, preotul este în cătuşe. Şi va răspunde pentru o crimă comisă în cele mai sfinte zile ale creştinătăţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Update / Un fost preot a ucis o copilă de 15 ani, chiar în ajunul Paştelui