Antena Meniu Search
x

Urări de Sf. Mihail şi Gavriil 2023. Mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 8 noiembrie

Urări Sf. Mihail şi Gavriil 2023. Pe 8 noiembrie, de Sfinţii Mihail şi Gavriil, peste un milion de români îşi sărbătoresc onomastica. Vezi cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări prin care să le spui celor dragi un călduros "La Mulţi Ani!" de Sf. Mihail şi Gavriil 2023.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 16:19

Urări de Sf. Mihail şi Gavriil 2023. Mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 8 noiembrie
Urări de Sf. Mihail şi Gavriil 2023. Mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 8 noiembrie

De Sf. Mihail şi Gavriil 2023, pe 8 noiembrie, este zi mare pentru credincioşi. Sfinţii Mihail şi Gavriil se numără printre cele mai importante sărbători din calendarul ortodox, fiind notată cu cruce roşie. Totodată, astăzi este ziua în care mulţi români îşi sărbătoresc onomastica. Spune-le "La Mulţi Ani!" cu cele mai frumoase urări, mesaje şi felicitări de Sf. Mihail şi Gavriil 2023!

Urări de Sf. Mihail şi Gavriil 2023

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta!

De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!

Pe acelaşi subiect

La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinte să devină realitate. La multi ani, Gabriel!

O zi frumoasă și o viață plină de bucurii! La mulți ani, Gabriel!

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui!

Sf. Mihail şi Gavriil 2023. Mesaje pentru cei dragi

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Multi Ani!

Fie ca sfintii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire si împliniri. Să ai o zi minunată!

De ziua numelui tău şi în orice altă zi îţi urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii şi să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi”.

Căţeluş cu părul creţ, să ai Jeep-ul în coteţ, şi o vilă cu piscină, Cindy Crowford ca vecină, o lopată pentru bani, sănătate, la mulţi ani!

Dau şi eu un mesaj simpatic şi nu sun pentru că nu am bani, în ziua în care şi soarele se scoală noaptea să îţi ureze La mulţi ani!

E ziua ta şi nu ştiu cum să-mi stăpânesc euforia să îţi urez La mulţi ani şi să trăieşti câţi kilometri de autostradă are România!

La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

Mesaje de SFANTUL Mihail Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavril!

Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!

La sărbătoarea Sfinților Mihail și Gavriil, vă doresc pacea și protecția divină în fiecare zi a vieții voastre. La mulți ani sărbătoriților!

Să vă călăuzească Sfinții Arhangheli în tot ceea ce faceți și să vă aducă succes în toate eforturile voastre. La mulți ani cu ocazia Sfinților Mihail și Gavriil!

Cu ocazia acestei sărbători speciale, să aveți parte de bucurie și armonie în familie. Sfinții Mihail și Gavriil să vă protejeze și să vă binecuvânteze!

Sănătate, fericire și prosperitate să vă însoțească mereu, așa cum Sfinții Mihail și Gavriil veghează asupra voastră.

"La Mulţi Ani!" de Sf. Mihail şi Gavriil 2023. Urări şi mesaje

Cu credință puternică și iubire, să treceți cu bine peste orice încercare și obstacol în viață. La mulți ani sănătoși!

Sănătatea să fie alături de voi, iar dragostea și înțelegerea să domine relațiile voastre. La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavriil!

Fie ca Sfinții Arhangheli să vă aducă inspirație și protecție în fiecare zi a vieții voastre. La mulți ani fericiți și binecuvântați!

Cu suflete calde și deschise, să împărtășiți binecuvântările voastre cu cei din jurul vostru. Să aveți o zi aniversară așa cum vă doriți!

Fie ca sfintii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!

Cu ocazia Sfinților Mihail și Gavriil 2023, vă doresc un an plin de protecție divină, bucurie și izbânzi în toate eforturile voastre. La mulți ani!

La sărbătoarea Sfinților Arhangheli, să aveți parte de zile luminoase, binecuvântate și pline de realizări. La mulți ani!

Sănătatea, fericirea și armonia să vă însoțească mereu, iar dragostea și credința să vă călăuzească în calea succesului. La mulți ani cu ocazia Sfinților Mihail și Gavriil!

Să aveți parte de inspirație divină, binecuvântare și protecție în toate planurile voastre. La mulți ani cu ocazia zilei de Sfânții Mihail și Gavriil!

Cu ocazia acestei sărbători speciale, să vă aducă Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil liniște sufletească și bucurie. La mulți ani!

În această zi sfântă, să vă simțiți protejați și îndrumați de puterea divină a Sfinților Mihail și Gavriil. La mulți ani!

Felicitări pentru sărbătoriţii de Sfinţii Mihail şi Gavriil

Fie ca lumina Sfinților Arhangheli să vă însenineze viața și să vă aducă succese în toate demersurile voastre. La mulți ani binecuvântați!

Cu credință și iubire, să treceți cu bine peste orice provocare și să sărbătoriți fiecare zi ca pe un dar divin. La mulți ani cu ocazia Sfinților Mihail și Gavriil!

La mulți ani, Mihaela! Să fii sănătoasă și fericită alături de cei dragi!

La mulți ani, Gabirela! De ziua numelui tău, îți urez tinerețe fără bătrânețe și mult succes în tot ceea ce îți propui!

De ziua numelui tău, aș vrea să îți urez la mulți ani și să fii iubit și apreciat de cei din jur!

De Sfinții Mihail și Gavril, îți doresc o viață frumoasă, plină de amintiri de neuitat! La mulți ani!

La mulți ani, draga mea Mihaela! Cu ocazia acestei zile, îți doresc să zâmbești toată viața și să ai noroc în toate!

La mulți ani, Gabi! Fie ca acestă zi să fie una dintre cele mai frumoase pentru tine și să nu o uiți niciodată!

Cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc să ai parte doar de momente frumoase în viața ta! La mulți ani!

La mulți ani, draga mea! De ziua numelui tău, aș vrea să îți spun cât de mult te iubesc și mă bucur că faci parte din viața mea!

De Sfinții Mihail și Gavriil îți urez viață lungă și fericită! La mulți ani, Gabi!

Dragul meu Mihai, de ziua ta, aș vrea să îți urez sănătate, iubire și noroc toată viața! Să fii fericit mereu!

Lumina caldă a acestei sărbători să îți lumineze drumul spre succes și să ai parte doar de oameni buni în jurul tău!

La mulți ani, Mihaela! Îți urez o zi de neuitat și te felicit pentru toate realizările din acest an!

La mulți ani, Gabriel! Îți urez mult succes pe plan profesional și împlinirea tuturor dorințelor!

La mulți ani, mama! De ziua numelui tău aș vrea să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine și să îți spun că îți voi fi mereu aproape!

Îți urez să te bucuri de cele mai frumoase cadouri și de cele mai importante persoane din viața ta! LA mulți ani, de Mihail și Gavriil.

Ce nume sunt sărbătorite de Sf. Mihail şi Gavriil 2023

În fiecare an, de Sfinţii Mihail şi Gavriil, pe 8 noiembrie, peste un milion de români îşi sărbătoresc onomastica.

Printre românii cărora trebuie să le spunem "La Mulţi Ani!" de Sf. Mihail şi Gavriil se numărăr persoanele care poartă numele de Mihai, Mihaela, Michi, Miki, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavrilă și Găbița.

Potrivit statisticilor M.A.I., dintre sărbătoriţii de Sf. Mihail şi Gavriil 2023, 586.395 sunt femei, iar 735.450 sunt bărbaţi. Majoritatea femeilor sărbătorite de Sf. Mihail şi Gavriil poartă numele de Mihaela, 222.499  de femei sunt Gabriela.

Dintre bărbaţii care au motiv de petrecere de Sf. Mihail şi Gavriil, 362.891 poartă numele de Mihai, iar 244.595 de Gabriel.

Sfinţii Mihail şi Gavriil 2023. Cea mai puternică rugăciune

"Sfinte și mare Arhanghele al lui Dumnezeu, Mihaile, care cel dintâi în­tre îngeri stai dinaintea Treimii celei negrăite, sprijinul și păzitorul neamu­lui omenesc, care ai zdrobit în Ceruri cu oștile tale capul prea-trufașului dia­vol și rușinezi pururea pe pământ răutatea și viclenia lui, la tine alergăm cu cre­dință și ne rugăm ție cu dragoste: fii pavăza nestricată și coif tare Sfintei Bi­serici și neamului nostru dreptcredincios, păzindu-ne cu spada ta purtătoare de fulgere de toți vrăjmașii văzuți și ne­văzuți.

Nu ne lăsa pe noi, o, Arhanghele al lui Dumnezeu, fără ajutorul și ocrotirea ta, pe cei ce lăudam astăzi sfântul tău nume. Iată că, deși mult gresiți suntem, nu voim să pierim întru fărădelegile noastre, ci să ne întoarcem la Domnul, ca să ne călăuzească spre lucruri bune.

Luminează mințile noastre cu lumina feței lui Dumnezeu, care strălucește tot­deauna pe fruntea ta ca un fulger la arătare, ca să putem pricepe care este voia lui Dumnezeu, bună și desăvârșită, în ceea ce ne privește, și să cunoaștem toate câte se cuvine nouă să le facem și câte să le trecem cu vederea și să le părăsim.

O, Sfinte Arhanghele Gavriil, desăvârşit lucrătorule, care cu numele şi cu fapta mărturiseşti puterea Celui-Preaînalt, către puţinătatea omenească apleacă-te cu îngăduinţă, şi veghează-ne în ceasul rugăciunii noastre, şi călăuzeşte-ne spre împlinirea a toată dreptatea, cu mulţimea harurilor anume încredinţate ţie, că noi în puternicul tău ajutor cutezăm a nădăjdui şi ascultătoarei tale slujiri următori năzuim a ne face.

Fii bucuria noastră şi învredniceşte-ne să fim bucuria ta, ca întru Domnul bucuriei duhovniceşte să ne veselim. Rugăciunile noastre du-le la Dumnezeu cu iuţimea aripilor tale şi de vestirea ta mântuitoare nu ne lipsi pe noi, Binevestitorule, ca pe unii ce nădăjduim cu râvna duhului să biruim neputinţele cele trupeşti şi îngerilor asemănători să ne facem, ca dimpreună cu oştirile cereşti şi cu cetele drepţilor, spre împărăţia luminii celei neînserate cătând, din tot sufletul şi cu tot cugetul nostru să aducem mulţămită, laudă şi închinăciune Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, Treimea cea de-o-fiinţă şi nedespărţită, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Urări de Sf. Mihail şi Gavriil 2023. Mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 8 noiembrie