Antena Meniu Search
x

Urări de Sfântul Vasile 2024. Mesaje şi felicitări pentru cei care îşi serbează onomastica pe 1 ianuarie

Urări de Sfântul Vasile 2024. În prima zi a anului, de Sf. Vasile, peste jumătate de milion de români îşi serbează onomastica. Vezi cele mai frumoase urări, mesaje şi felicitări de Sfântul Vasile pentru sărbătoriţii de pe 1 ianuarie 2024.

de Redactia Observator

la 31.12.2023, 19:09

Urări de Sfântul Vasile 2024. Mesaje şi felicitări pentru cei care îşi serbează onomastica pe 1 ianuarie
Urări de Sfântul Vasile 2024. Mesaje şi felicitări pentru cei care îşi serbează onomastica pe 1 ianuarie

Urări şi mesaje de Sfântul Vasile 2024. Din totalul celor 587.327 de români sărbătoriţi de Sf. Vasile, 500.146 sunt bărbaţi, iar 87.181, femei.

Urări de Sf. Vasile 2024

La mulți ani de Sfântul Vasile 2024! Fie ca bucuria și înțelepciunea Sfântului Vasile să lumineze calea ta în noul an!

Să ai parte de sănătate, fericire și belșug în viața ta de Sfântul Vasile și în tot anul care vine! La mulți ani fericiți!

Pe acelaşi subiect

Sfântul Vasile să-ți aducă în casă pace, iubire și prosperitate. La mulți ani cu bucurie și multe împliniri!

Îți doresc un an plin de realizări, bucurii și împliniri! La mulți ani de Sfântul Vasile!

Fie ca Sfântul Vasile să-ți aducă în viață doar momente dulci și fericite. La mulți ani cu multă sănătate!

Sărbătoarea Sfântului Vasile să fie presărată cu momente de bucurie și dragoste alături de cei dragi. La mulți ani frumoși!

Îți urez să ai parte de un an plin de succese, noroc și împliniri pe toate planurile! La mulți ani!

Fie ca Sfântul Vasile să-ți aducă în cămin armonie și căldură. La mulți ani cu bucurie în suflet!

Îți doresc să pornești în noul an cu optimism și încredere, iar Sfântul Vasile să-ți aducă numai lucruri bune. La mulți ani!

Să ai parte de un an bogat în realizări și sănătate, iar Sfântul Vasile să-ți aducă bucurii și izbânzi în fiecare zi! La mulți ani cu dragoste!

Sfântul Vasile 2024. Mesaje de "La Mulţi Ani!"

Cu ocazia Sfântului Vasile, îți trimit cele mai calde urări! Fie ca noul an să-ți aducă bucurie, sănătate și împliniri frumoase!

La Sfântul Vasile, să-ți fie viața plină de luminoase momente de fericire și reușite. La mulți ani binecuvântați!

Sărbătoarea Sfântului Vasile să-ți aducă în suflet liniște, iar noul an să fie presărat cu realizări minunate. La mulți ani cu dragoste!

Fie ca bucuria Sfântului Vasile să-ți lumineze fiecare zi a noului an, iar drumul tău să fie presărat cu succes și fericire. La mulți ani!

În ziua Sfântului Vasile, îți trimit cele mai bune gânduri și urări de bine. Să ai un an plin de prosperitate și bucurii!

Cu ocazia Sfântului Vasile, îți doresc să fii înconjurat de dragoste și căldură, iar noul an să-ți aducă împliniri pe toate planurile. La mulți ani cu bucurie în suflet!

Sfântul Vasile să-ți aducă în viață armonie și sănătate, iar fiecare zi să-ți fie presărată cu zâmbete. La mulți ani cu fericire!

În ziua Sfântului Vasile, fie ca toate visele tale să devină realitate, iar noul an să fie plin de reușite și satisfacții. La mulți ani cu optimism!

Sfântul Vasile să-ți aducă în cămin dragoste și bucurie, iar noul an să fie plin de momente minunate alături de cei dragi. La mulți ani frumoși!

Felicitări de Sf. Vasile 2024 pentru sărbătoriţii zilei

Cu ocazia Sfântului Vasile, îți trimit cele mai sincere urări de bine. Fie ca noul an să-ți aducă numai realizări și momente de fericire. La mulți ani cu sănătate și bucurie!

La Sfântul Vasile, îți doresc să ai parte de căldură în suflet și de iubire în jurul tău. La mulți ani cu bucurie!

Cu ocazia Sfântului Vasile, fie ca fiecare zi din noul an să strălucească pentru tine ca un glob de Crăciun. La mulți ani luminoși!

Sfântul Vasile să-ți aducă noroc și sănătate, iar noul an să fie plin de realizări și fericire. La mulți ani cu bine!

La Sfântul Vasile, colindele bucuriei să-ți aducă zâmbete și clipe frumoase alături de cei dragi. La mulți ani fericiți!

Cu ocazia Sfântului Vasile, deschide noul capitol al vieții tale cu încredere și bucurie. La mulți ani cu împliniri!

La Sfântul Vasile, îți trimit o doză de căldură și confort. Fie ca noul an să-ți aducă momente dulci și pline de satisfacții. La mulți ani cu dragoste!

Sfântul Vasile să vegheze asupra ta și a familiei tale, aducând binecuvântare și fericire în fiecare zi. La mulți ani binecuvântați!

La Sfântul Vasile, fie ca noul an să fie presărat cu bucurii asemenea fulgilor de zăpadă. La mulți ani cu farmec și frumusețe!

Sf. Vasile 2024. Cele mai frumoase urări pentru Vasile/Vasilica

Să auzi doar sunetele melodioase ale bucuriei în noul an. La Sfântul Vasile, îți trimit cele mai frumoase gânduri și urări. La mulți ani cu voie bună!

Sfântul Vasile să-ți aducă un an plin de petreceri, momente de sărbătoare și bucurii alături de cei dragi. La mulți ani cu veselie!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

Iţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

De ziua numelui tău, iţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Cu ocazia zilei onomastice îţi urez la mulţi ani de Sfântul Vasile!

De ziua numelui tău să vină Sfântul Vasile în casa ta cu daruri sfinte. La mulţi ani, Vasile!

Pentru că azi este o zi speciala pentru tine, mă alătur celor care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate.

Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara! La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

De Sf. Vasile, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sf Vasile, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!

Urări haioase de Sfântul Vasile

Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! La multi ani, Vasile!

Iţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani, Vasile!

Multi ani sa ne traiesti, Vasile,

In cartea vietii ti se-adune multe file,

Si fiecare pagina sa fie plina peste poate

De fericire , de noroc si sanatate.

Tot ce e bun pe lume, Vasilica,

Eu iti doresc si fie ca nimica

Sa nu ti-aduca vreodata suparare,

Iar fericirea ti se-arate fara amanare.

Multi ani si fericire, Vasilica,

Mereu noroc ti-aduca ziulica,

Sa-ti puna Domnul mana-n cap

Si bani sa-ti puna in ciorap.

Noi te iubim cu toti, Vasile,

La sfinti ti-am pus cateva pile

Sa iti aduca orice implinire

Ti-ai pus in gand si multa fericire.

De ziua ta, Vasile, avem un dor

Sa-l prinzi pe Dumnezeu de un picior,

Si sa iti daruiasca vrand -nevrand sfintitul

O fericire ce nu-si afla-n veci sfarsitul".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Urări de Sfântul Vasile 2024. Mesaje şi felicitări pentru cei care îşi serbează onomastica pe 1 ianuarie