Antena Meniu Search
x

Patru lei şi 60 de bani. Atât costă o vacanţă de o săptămână pe Insula Evia din Grecia

Patru lei şi 60 de bani. Atât costă o vacanţă de o săptămână pe Insula Evia din Grecia. Nu este o farsă, ci una dintre ofertele de neratat.

Vezi și

Patru lei şi 60 de bani. Atât costă o vacanţă de o săptămână pe Insula Evia din Grecia. Nu este o farsă, ci una dintre ofertele de neratat de la Târgul de Turism din Bucureşti. În plus, dacă v-aţi hotărât deja unde vreţi să mergeţi la vară, puteţi prinde sejururi early booking la jumătate de preţ. Promoţiile sunt valabile doar pentru cei care achită integral concediul, acum.

Tărâmul zeilor pare si al făgăduinţei, la târgul de turism deschis astăzi, în Bucureşti. Cu un euro poţi cumpăra, pe loc, concediul de la vară.

Marius Berca, manager de operaţiuni agenţie de turism: "Sunt 7 nopţi de cazare, în Evia, la începutul şi la sfârşitul sezonului, la care se adaugă transportul. Şi vor beneficia de o vacanţă splendidă turiştii."

Transportul ar mai costa cel mult o sută de euro de persoană, cu autocarul. Bulgarii au şi ei oferte greu de refuzat. O săptămână la Nisipurile de Aur costă, în plin sezon, 200 de euro de persoană, la un hotel de patru stele cu regim all inclusive. Iar până la ei drumul este mai scurt şi, deci, mai ieftin.

Ciprian Enea, consultant în turism: "Pe Bulgaria din ce în ce mai mulţi români merg cu maşina mică, fioe cu autocarul, vorbim de sute de mii de turişti care îşi petrec în fiecare an concediul în sudul României, la Marea Neagră."

Există şi oferte care includ transportul, dus şi întors. 

Teodor Călimănescu, manager agenţie de turism: "Transport gratuit pentru Bulgaria, avem transport zilnic cu autocarul, plus Turcia, destinatiile Bodrum, Kusadasi, Marmaris unde transportul cu autocarul e gratuit."

În Turcia, cele mai căutate, dar si convenabile, sunt tot hotelurile cu regim all inclusive, unde nu ai motive să mai scoţi vreun ban din buzunar.

Ufuk Uysal, consultant de turism: "Dimineaţa începe cu micul dejun, mic dejun pentru cei care se trezesc târziu, prânz, gustări după-amiaza. Avem şi patiserie în majoritatea hotelurilor, gustări după cină, dar şi meniu a la carte în majoritatea hotelurilor din Antalya şi de pe coasta Mediteranei."

Un sejur all inclusive în Antalya costă doar 99 de euro şi include şi zborul dus-întors. Se mai adaugă, totuşi, taxele de aeroport, de 95 de euro. 

Reducerea este valabilă doar pentru cei care achită integral vacanţa la târgul de turism. Sute de oameni au făcut-o deja.

Târgul de turism este deschis până duminică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Patru lei şi 60 de bani. Atât costă o vacanţă de o săptămână pe Insula Evia din Grecia