Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Vacanta pe ultima suta de metri

A venit jumatatea verii si nu v-ati luat inca bilet de vacanta! Iar acum stati si va ganditi ca nu mai exista nicio sansa pentru a va relaxa pe meleaguri straine. Nu este cazul sa va agitati

Vezi și

Norocul poate veni pe ultima suta de metri si poarta numele de vacanta last-minute. Specialistii in turism au pregatit pentru luna iulie sejururi gratuite pentru barbati si copii. Aceiasi specialisti au venit si cu oferta Prima Vacanta prin care pleci o saptama intr-o destinatie din Europa cu bani putini.

Pretul vacantelor in insulele grecesti pleaca de la 130 de euro si poate ajunge la 300 de euro. O alta superoferta a lunii iulie se numeste Prima Vacanta si ii taxeaza pe turisti doar pentru biletele de avion sau autobuz. Turistii care nu au mai fost niciodata in vacanta cu cel mai mare tour operator low cost din Romania au posibilitatea sa testeze cazarea in mod gratuit. Asadar pentru cei care vor sa cumpere o vacanta se duc, achita doar transportul si cazarea de sase sau sapte nopti este oferita gratuit de catre agentia respectiva.

Pentru o astfel de vacanta, turistii vor platii cel mult 360 de lei pentru un loc in autocar sau 100 de euro pentru un bilet de avion dus intors. Agentiile de turism au transformat luna iulie si intr-o sarbatoare a copiilor.

Un copil insotit de doi adulti calatoreste gratis si nu plateste absolut nimic. Nici macar taxele de aeroport. Aici depinde si de hotel. Copiii pana in sapte ani, pana in 10, pana in 12 ani si la unele hoteluri chiar pana in 15 ani. Acestia se pot distra alaturi de parintii lor in Creta, Rhodos, Kos, Santorini, Mykonos si Corfu. Hotel de doua stele, cazare cu mic dejun, 199 de euro. Hotel de trei stele cu demipensiune 249 de euro. Hotel de patru stele cu demipensiune 399 de euro.

Daca piticilor nu le place in Grecia, parintii pot ii pot duce in vacanta in Spania. Pe Palma de Mallorca avem in luna iulie pentru plecarile din 10, 17, 24 si chiar si 31 iulie presuri foarte bune. Hotel de trei stele cu demipensiune la 299 de euro. Hotel de patru stele cu demipensiune la 349 de euro.

Bucuria prichindeilor este insa Turcia. Aici aproape fiecare resort din Antalia are waterpark. Un hotel de patru stele, all inclusive, 399 de euro.Un hotel de cinci stele all inclusive 449 de euro.

Cum fiecare minune are termen limitat, la fel au si aceste oferte. Ele sunt valabile doar in luna iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Vacanta pe ultima suta de metri