Antena Meniu Search
x

Vacanţe de vis, în rate

Vacanţă în rate, direct de la agenţia de turism sau de la bancă. Cine nu a strâns bani pentru concediu poate împrumuta pâna la 2.500 de euro

Vezi și

Vacanţă în rate, direct de la agenţia de turism sau de la bancă. Cine nu a strâns bani pentru concediu poate împrumuta pâna la 2.500 de euro

Împrumuturile de vacanţă sunt disponibile direct de la bănci, prin intermediul unor credite de consum sau a unor carduri de credit. Însă, presupun şi plata unor dobânzi şi comisioane. De exemplu, dacă vrei să împumuţi 1.000 de euro pentru a pleca într-o insulă din Grecia, în fiecare lună, timp de un an, va trebui să plăteşti câte 390 de lei pe lună la care se adaugă 210 lei pe an, taxe ale băncii.

Pe un credit de vacanţă de 2.500 de euro luat pentru o destinaţie mai specială, cum e Cuba, clientul ajunge să plătească peste 970 de lei pe lună. Pe lângă rata lunară, clientul va plătit şi aproape 17 % dobândă şi comisioane. Adică 530 de lei pe an.

Cei care solicită credite pentru vacanţă trebuie să aibă vârste cuprinse între 25 şi 69 de ani şi un venit minim de o mie de lei. Împrumutul poate ajunge până la 10.000 de lei. In luna iunie a acestui an, agenţiile de turism au remarcat o creştere a solicitărilor cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cele mai populare destinaţii pentru români rămân Turcia, Spania, Grecia şi Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vacanţe de vis, în rate