Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Valentine's Day provoacă anxietate persoanelor singure

Pentru mulţi oameni, ziua de mâine este motiv pentru o ieşire romantică alături de parteneră sau de partener! Pentru alţii, însă, Valentine's Day este cea mai neagră zi din an

Vezi și

Pentru mulţi oameni, ziua de mâine este motiv pentru o ieşire romantică alături de parteneră sau de partener! Pentru alţii, însă, Valentine's Day este cea mai neagră zi din an

Când vine vorba despre Ziua Îndrăgostiţilor, românii se împart în mai multe categorii. Cei care o sărbătoresc de Valentine's Day, cei care consideră că Dragobetele ar trebui să fie Ziua Oficială a Iubirii, cei care marchează şi Ziua Sfântului Valentin, dar şi Dragobetele şi cei care nu dau doi bani nici pe Valentine's Day, nici pe Dragobete. Persoanele care fac parte din ultima categorie au motivele lor pentru care trec indiferente peste Ziua Îndrăgostiţilor.

"În perioadele acestea se promovează peste tot inimioare sau flori, elemente indicator ce te duc cu gândul la iubirea ideală şi atunci când tragi linie şi vezi că lucrurile din viaţa ta personală nu sunt chiar aşa automat poate apare tensiunea poate începi să ai o stare mai proastă", spune Anca Boalca Psiholog clinician.

Decizia de a sta departe de lume într-o asemenea zi nu este cea mai fericită. "Manifestările anxietăţii sunt un pic diferite de cele ale depresiei în sensul că avem aceea stare de nelinişte interioară avem teama că ni se poate întâmpla ceva rău avem tensiunea musculară avem crampe musculare".

Tocmai de aceea, încercaţi să faceţi ceva care să vă facă să vă simţiţi mai bine.

Singurul lucru pe care NU trebuie să îl faceţi este să vă panicaţi din cauză că nu aveţi un partener. Nu-l aveţi azi. Dar cine ştie ce vă va aduce ziua de mâine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Valentine's Day provoacă anxietate persoanelor singure