Antena Meniu Search
x

Vânătorii din Neamţ au încheiat sezonul cu muzică şi bucate alese

Vânătorii din judeţul Neamţ au declarat "sezon închis"! Însă nu oricum. Ca în fiecare an, au organizat un bal, la care au participat şi soţiile acestora.

de Redactia Observator

la 24.02.2020, 16:52

Vezi și
  • Vânătorii au petrecut alături de colegii de breaslă, dar şi de soţiile acestora.
  • Pe lângă bucatele alese, nu au lipsit poveştile vânătoreşti.

Vânătorii din judeţul Neamţ au declarat "sezon închis"! Însă nu oricum. Ca în fiecare an, au organizat un bal, la care au participat şi soţiile acestora.

Doamnele au meritat din plin seara de distracţie, dacă stăm şi ne gândim câte zile au stat cu inima strânsă, în aşteptarea soţilor lor.

De acord, puşca este mai tare ca mistreţul, dar nu se ştie niciodată. Din fericire, nu au fost probleme, aşa că au petrecut în cuplu, cu muzică, dans şi preparate vânătoreşti.

Pe acordurile celebrei opere care le-a devenit imn, vânătorii s-au adunat să petreacă alături de soţii, fără să uite, însă, şi de trofeele obţinute. Pentru unii, balul a fost şi un moment tocmai bun pentru a-şi spune poveştile vânătoreşti.

La loc de cinste s-au aflat soţiile vânătorilor, oarecum neglijate de-a lungul sezonului de vanatoare. Însă multe dintre ele s-au obisnuit cu hobby-ul soţilor si chiar sunt bucuroase când pe masă ajunge câte un mistreţ, fie el şi ca premiu la tombola serii.

Pe lângă mistreţ, la tragerea la sorţi s-au mai câştigat o căprioară, dar şi un crap uriaş, primit de la prietenii vânătorilor, pescarii. Cât despre bucatele puse pe masă, nu puteau sa fie altceva decât preparate din vânat. Cu care maeştrii bucătari şi-au dat silinţa să îi impresioneze pe cei prezenţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Vânătorii din Neamţ au încheiat sezonul cu muzică şi bucate alese