Antena Meniu Search
x

Vanghelion de milioane pentru 6 000 de români

O sută de lei şi-un Vanghelion de milioane pentru şase mii de români puşi pe dans, cântat şi mai puţin atenţi cu rochiile, papioanele şi decorul de petrecere. Portofelul n-a fost gros, buzunarele, cam goale, scaunele, de plastic, dar lumea s-a distrat până-n zori.

Vezi și

Şase mii de oameni au fost ca unul. A fost o petrecere de pomină. Un chef căruia de mulţi ani i se spune într-un singur fel-Vanghelionul.

Nu prea a contat că scaunele au fost de plastic, că pe ringul de dans a fost înghesuială sau că unii domni au lăsat acasă fracul. Cea mai importantă a fost atmosfera. Toţi au venit cu chef de distracţie.

Aşa a făcut şi Costel. Şi-a adunat toţi colegii de serviciu şi vinul a curs. Şi a curs, până când nimeni nu i-a mai văzut cursul.

Cine zice că în noaptea dintre ani curierii nu lucrează, se înşeală. Pentru aceşti domni, vinul a venit la pachet.

Costel a ţinut musai şi să ne demonstreze că a meritat efortul să care de acasă sticlele cu licoarea bahică.

La fel s-au distrat şi ceilalţi bucureşteni care au plătit 100 de lei pentru un bilet. I-au văzut pe scenă cântând pe Marcel Pavel , Alex Velea sau pe Loredana.

Amr Diab primul invitat special al serii a urcat pe scenă înainte de miezul nopţii.

Numărătoarea inversă i-a scos pe aproape toţi oamenii în faţa pavilionului pentru un show special şi un foc de artificii care a durat câteva minute bune.

O dată cu 2014, scena a fost ocupată aproape o oră de Paul Anka. La 71 de ani, cântăreţul venit de peste Ocean, le-a arătat bucureştenilor că distracţia nu are vârstă.

Pe scenă au ajuns şi doi artişti în devenire. Vanessa Marzavan , câştigătoarea Next Star, şi Omar , unul dintre participaţii aceluiaşi show al Antenei 1, au primit ropote de aplauze.

Câteva ore bune, ochii au stat însă pe cel mai important cuplu al serii: Marian Vanghelie şi Oana Mizil. Când nu a făcut poze cu invitaţii, edilul de la sectorul 5 a demonstrat că se pricepe şi la dans.

Vanghelionul s-a încheiat la Romexpo abia în zori, când a plecat şi ultimul petrecăreţ

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Vanghelion de milioane pentru 6 000 de români