Antena Meniu Search
x

Vedete, sportivi şi soţii îndurerate fac pelerinaj către celulele celor opt grei din fotbal

Soţii, copii şi legende ale sportului românesc bat drumuri la porţile închisorilor. A început maratonul pentru eliberarea din închisoare a celor opt grei din fotbal. Rudele vin la vorbitor îmbrăcate în negru. Prietenii de familie aduc bagaje, iar copiii condamnaţilor vin să-şi încurajeze taţii.

Vezi și

 Cei mai renumiţi avocaţi au fost angajaţi să facă totul pentru a obţine eliberarea. Cereri de graţiere sau recursuri la Curtea Supremă de Justiţie. În timp ce marii sportivi fac front comun pentru ca imaginea celor opt să nu mai fie asociată cu actele de corupţie.

Unul câte unul, apropiaţii greilor fotbalului au bătut la poarta penitenciarului Poarta Albă. De la avocaţi, până la prieteni celebri şi soţii înlăcrimate, toţi i-au vizitat pe cei închişi aici deja de câteva zile. Cei mai mulţi au venit la vorbitor îmbrăcaţi ca la un priveghi - în haine negre.

Soţia lui Victor Becali şi fiicele lui Giovanni adus mâncare şi apă. Tăcute. La fel de sobră a părut şi fosta soţie a lui Cristi Borcea, care a venit să-l viziteze împreună cu copiii. Cu ochelari de soare la ochi, Mihaela Borcea abia dacă a răspuns întrebărilor jurnaliştilor.

În cursul zilei şi-a făcut apariţia şi tenismanul Ilie Năstase. El însă, pus pe vorbă şi pe glume. Şi pentru că toţi fraţii lui au fost închişi, Ilie Năstase a avut o propunere.

Lui Cristi Borcea nu îi simt lipsa doar oamenii din sport ci şi prietenii. Condamnat la închisoare în trecut, designerul Cătălin Botezatu înţelege cel mai bine ce este în sufletul deţinuţilor celebri.

Deşi decizia a fost abia pronunţată, avocaţii celor opt nu pierd timpul. Analizează deja toate posibilităţile pentru a îi scoate din închisoare pe greii fotbalului cât mai repede.

Până în prezent, apărătorii nu au depus nicio cale de atac la hotărârea Curţii de Apel Bucureşti. Niciunul dintre condamnaţi nu a avut probleme de la încarcerare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Vedete, sportivi şi soţii îndurerate fac pelerinaj către celulele celor opt grei din fotbal