Antena Meniu Search
x

VESTE BUNĂ! Se schimbă VREMEA! Prognoza meteo pe trei zile

Canicula ne-a cam dat bătăi în ultimele zile, însă meteorologii aduc veşti bune! Conform acestora, în weekend, vremea se va răci

Canicula ne-a cam dat bătăi în ultimele zile, însă meteorologii aduc veşti bune! Conform acestora, în weekend, vremea se va răci

Mâine, temperaturile vor urca în termometre până la 36 de grade în aproape toată ţara, norii se lasă aşteptaţi, iar vântul nu va trece de moderat.

Vineri, în sud şi în sud-est, vremea continuă să fie caniculară şi însorită, cu maxime ce ajung la 37 de grade în sudul Moldovei, Muntenia şi partea continentală a Dobrogei, disconfortul termic fiind accentuat. În restul ţării temperaturile scad până la 27...28 în Oradea, Baia Mare şi Cluj Napoca 28. Tot aici, locl, vor cădea averse cu caracter însoţite de tunete, fulgere şi vijelii. Izolat, în zona montană cantităţile de apă vor fi însemnate şi va cădea grindină.

Vremea nu se schimbă semnificativ în Capitală; caniculă, disconfort termic accentuat şi 35...36 de grade la amiază, atenţie, temperatură la umbră.

Ziua de sâmbătă, însă, vine cu surprize! Pe arii la munte şi în nordul ţării şi izolat în rest vor cădea ploi scurte de vară cu tunete şi fulgere. Spre seară instabilitatea atmosferică se accentuează în sud-estul teritoriului şi vor cădea averse torenţiale cu tunete, fulgere şi vânt cu aspect de vijelie.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade la Oradea şi 35 de grade la Tulcea.

Temperatura scade uşor sâmbătă în Bucureşti. La amiază se aşteaptă 33...34 de grade. Seara, se vor semnala averse, ce pot avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi de intensificări ale vântului, ce pot lua aspect de vijelie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » VESTE BUNĂ! Se schimbă VREMEA! Prognoza meteo pe trei zile