Antena Meniu Search
x

Video cu momentul în care care jandarmul Ovidiu Gavriluț a fost prins cu droguri de 15000 de euro. Unde era ascunsă cocaina

DIICOT a făcut public un video din momentul în care subofițerul Ovidiu Gavriluț, de la Jandarmeria Brașov, a fost prins având asupra sa droguri de mare risc, în valoare de 15.000 de euro.

Video din momentul flagrantului jandarmului Ovidiu Gavrilț, prins cu droguri de 15000 de euro - Observator/captura video

DIICOT a făcut public un video din momentul în care subofițerul Ovidiu Gavriluț, de la Jandarmeria Brașov, a fost prins având asupra sa droguri de mare risc, în valoare de 15.000 de euro.

Tânărul de 20 de ani, prospăt angajat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Brașov, a fost prins în timp ce ridica un colet, trimis din străinătate, în care se afla cocaină în valoare de 15.000 de euro.

Drogurile erau ascunse într-o cutie de prăjituri. Este vorba despre 70 de grame de cocaină fără aditivi.

Pe acelaşi subiect

Jandarmul de la Brașov, prins în flagrant

Ovidiu Gavriluț a fost arestat de procurorii DIICOT sub acuzația de introducere în țară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

Tânrul abia absolvise Școala Militară de Subofițeri din Drăgășani și fusese angajat, în noiembrie, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

Jandarmul era detașat la o unitate din Predeal care asigură transporturi speciale.

Procurorii l-au surprins în flagrant, pe raza municipiului Brașov, în timp ce ridica, de la un transportator privat, coletul livrat prin intermediul unei firme de transport internațional.

Tribunalul Militar Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Video cu momentul în care care jandarmul Ovidiu Gavriluț a fost prins cu droguri de 15000 de euro. Unde era ascunsă cocaina