Antena Meniu Search
x

Băiatul torturat de tată, în Buzău a fost salvat de mama aflată în Spania. Femeia a anunțat poliția, după ce soțul i-a trimis imaginile terifiante

Un tată şi-a legat şi torturat băiatul de 12 ani, într-o pădure din Buzău. A filmat scenele şocante şi i-a trimis imaginile mamei plecate în Spania.

Vezi și

Un tată şi-a legat şi torturat băiatul de 12 ani, într-o pădure din Buzău. A filmat scenele şocante şi i-a trimis imaginile mamei plecate în Spania. A vrut să se răzbune, pentru că femeia l-a părăsit, tot din cauza violenţei. Cazul înfiorător readuce în discuţie problema copiilor prinşi la mijloc în războiul părinţilor. Băiatul e acum în stare de şoc, în spital, iar tatăl lui a ajuns la Psihiatrie.

Individul a fost adus la audieri sub escorta trupelor speciale. L-au capturat după câteva ore de la apelul disperat al mamei. Din Spania, femeia a anunţat că soţul cu care era în proces de divorţ îşi torturează copilul de numai 12 ani.

Gheorghe Modrogan, nasul familiei: "Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, deci nu-i de acum treaba asta. Plecată soţia, l-a părăsit. Adică, l-a părăsit tot din cauza neîneţelegerilor, tot din cauza lui."

Ca să o determine să se întoarcă acasă, bărbatul a pus la cale un plan diabolic. Sub pretextul unei excursii, şi-a dus băiatul în pădure. Acolo, l-a legat, bătut şi chinuit. Şi a filmat totul, ca să poată să-i trimită imaginile şocante soţiei. 

Adrian Zoican, UPU Buzău: "A suferit nişte leziuni prin tăiere, leziuni care nu i-au pus viaţa în pericol, dar care, din păcate, l-au afectat mult psiho-emoţional."

Gianina Moșcu, psiholog DGASPC Buzau: "Copilul a precizat că de-a lungul timpului, fizic nu a fost niciodată agresat, dar a internalizat stări de anxietate, datorită numeroaselor certuri din familie şi a violenţelor exercitate asupra mamei."

Femeia avea chiar şi un ordin de protecţie împotriva lui şi intenţiona să obţină şi custodia băiatului. Acum, tatăl este internat într-o clinică de Psihiatrie. Dacă se va dovedi că are discernământ, se va întoarce în spatele gratiilor. A mai fost închis pentru tâlhărie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Băiatul torturat de tată, în Buzău a fost salvat de mama aflată în Spania. Femeia a anunțat poliția, după ce soțul i-a trimis imaginile terifiante