Antena Meniu Search
x

Visul unui zbor frânt!

Au văzut saltul cu paraşuta ca pe o eliberare! Andreea era handbalista care voia să trăiască intens. Şi care s-a grăbit, spun prietenii, să obţină ultimul loc în avionul din care a făcut saltul mortal.

la 20.10.2015, 19:33
Vezi și

 Au văzut saltul cu paraşuta ca pe o eliberare! Andreea era handbalista care voia să trăiască intens. Şi care s-a grăbit, spun prietenii, să obţină ultimul loc în avionul din care a făcut saltul mortal.

Dan era IT-istul pasionat de paraşutism care se bănuieşte că o filma. Şi el a ajuns acasă, la Iaşi. Va fi înmormântat mâine. Instructorul Adrian Constandache luptă pentru viaţă. Astăzi a fost operat la umăr. E stabil, dar tot în comă indusă. Poliţiştii analizează acum filmarea din timpul saltului.

Sala Sporturilor din Slobozia. Aici s-a format Andreea. Tânăra ambiţioasă care a visat să devină o mare handbalistă.

Astăzi, în jurul sicriului alb stau colegele ei. Într-un semicerc al durerii. Poartă tricouri negre. Cu numărul Andreei şi cu fotografia ei.

Tatăl Andreei Nica este preşedintele clubului CSM Unirea Slobozia.

Nu a ştiut că, duminică dimineaţă, fata lui va sări cu paraşuta. Iubitul s-a rugat de ea să renunţe, dar Andreea era hotărâtă.A decis să facă saltul după ce a pierdut un meci cu echipa şi voia să se liniştească. A obţinut locul în avion, în ultima clipă.

Era încântată de ideea de a zbura. Renunţase, cu câteva ore înainte, la ultimul interviu pentru un post de stewardesa, la o mare companie. Şi a plecat la Clinceni, să facă saltul.

Nu e clar dacă paraşutistul Dan Floroiu o filma!

A ajuns şi el, acasă! La Iaşi! Era inginer în IT. Muncea mult la firma sa, dar în timpul liber zbura sau se relaxa cântând la chitară, aşa cum arată o înregistrare a prietenilor săi!

Singurul supravieţuitor, instructorul Adrian Constandache, ar fi fost din nou operat astăzi, spun prietenii, care fac apel pentru donare de sânge! Familia a cerut discreţie. Soţia, care abia i-a adus pe lume al doilea copil, e lângă el, la spital.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Visul unui zbor frânt!