Antena Meniu Search
x

Vrea să fie liberă pentru a-și înmormânta soțul

"M-am săturat să fiu urmărit şi să fiu vânat" - sunt cuvintele aşternute pe scrisoarea de adio de medicul milionar Ilie Vonica. Cel mai bogat om din Sibiu s-a sinucis în scandalul cu reţete false în care a fost arestată propria soţie.

Vezi și

"M-am săturat să fiu urmărit şi să fiu vânat" - sunt cuvintele aşternute pe scrisoarea de adio de medicul milionar Ilie Vonica. Cel mai bogat om din Sibiu s-a sinucis în scandalul cu reţete false în care a fost arestată propria soţie. 

Pentru că Ilie şi Daniela Vonica au fost nedespărţiţi vreme de trei decenii. De după gratii, ea a cerut eliberarea ca să-şi ducă soţul pe ultimul drum. Ultimele lui gânduri au fost pentru ea. Milionarul sibian i-a cerut iertare că n-a putut trăi singur, ştiind-o pe ea la închisoare.

Ferit de ochii presei, sicriul cu trupul doctorului Ilie Vonica a fost depus azi la capelă. În urma lui, porţile cimitirului s-au închis, iar bodyguarzii au păzit intrarea. Rudele au aşteptat să ajungă la catafalc.

Soţia medicului, Ioana Vonica, a primit cumplita veste în arestul Capitalei. Avocaţii au depus cerere pentru eliberare, dar sunt puţine şanse ca femeia să ajungă la căpătâiul soţului său. Iar tribunalul Bucureşti a anunţat-o că-i va analiza cererea peste două săptămâni! În cazul Ioanei Vonica legea nu este clară. Doar şeful de arest ar putea hotărî dacă va ajunge duminică la înmormântare, păzită de gardieni

Apropiaţii milionarului spun că tocmai problemele soţiei l-au împins pe Ilie Vonica să facă pasul spre moarte. De peste 30 de ani cei doi erau nedespărţiţi, în viaţă, dar şi în afaceri.

De două săptămâni, de când a fost arestată soţia lui, milionarul ar fi refuzat să mănânce. Deşi bucătăria clinicii sale îi trimitea zilnic mâncare. Vecinii au văzut că slăbise foarte mult şi începuse să fumeze.

Fuma foarte agitat. Fuma. Nu l-am văzut niciodata fumând şi atunci mi-am dat seama că-i supărat.

Cu o zi înainte ca milionarul să se sinucidă, judecătorii au respins contestaţia la arestarea preventivă a Ioanei Vonica. Pentru medicul sibian a fost un drum fără întoarcere.

Ultimile gânduri ale lui Ilie Vonica au fost pentru soţie şi fiica lor, spun surse din anchetă. Şi-a luat adio de la ele, într-o scrisoare de şase pagini. A scris că se simte vânat din cauza scandalului cu reţete false care a ar fi dus-o pe soţia lui, nevinovată, după gratii.

Înainte să se prăbuşească de pe vila lui, Vonica ar fi sunat-o pe fiica lui. Ea ar fi fost cea care a chemat salvarea şi a alertat poliţia dar nu a reuşit să împiedice sinuciderea tatălui său.

Milionarul i-ar fi transmis fiicei să ducă mai departe afacerile de sute de milioane ale familiei. Pe locul 35 în topul celor mai bogaţi români, Ilie Vonica controla împreună cu soţia lui, unul dintre cele mai mari lanţuri de clinici private şi farmacii. Cu venituri declarate de peste 300 de milioane de euro. Avea o fabrică de medicamente şi se se lansase în ultimii ani şi în industria hotelieră.

Cei peste 300 de angajaţi din grupul condus până ieri de Ilie Vonica au transmis azi o scrisoare omagiu pentru fostul lor patron

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Vrea să fie liberă pentru a-și înmormânta soțul