Antena Meniu Search
x

Vremea se încălzește. 22 de grade, în prima săptămână din martie

Vremea se încălzește, în martie. În ultima zi de iarnă, ne-am bucurat de temperaturi de până la 20 grade şi de soare generos în toată ţara. Parcurile şi terasele au fost pline, iar litoralul a arătat ca în plin sezon estival. Nu scăpăm însă de fenomenele anormale. Prognoza meteo.

de Redactia Observator

la 28.02.2019, 21:05

Vezi și

În ultima zi de iarnă, ne-am bucurat de temperaturi de până la 20 grade şi de soare generos în toată ţara. Parcurile şi terasele au fost pline, iar litoralul a arătat ca în plin sezon estival. Nu scăpăm însă de fenomenele anormale. Luna martie începe cu variaţii termice uriaşe. Meteorologii au anunţat cum vor arăta primele săptămâni din acestă primăvară.

Un început timid de vară în ultima zi de iarnă. În toată ţara, ne-am bucurat de temperaturi şi cu 10 grade peste cele normale pentru această perioadă.

Anul trecut, pe vremea asta, eram în plin cod portocaliu de ninsori şi viscol. Astăzi, în vestul ţării, au fost temperaturi de până la 20 de grade, în timp ce în Moldova termometrele au arătat 18 grade.

La Timişoara, astăzi, sunt 15 grade, iar cine nu s-a relaxat sau plimbat a muncit. Administratorii locaţiilor de pe malul Begăi îşi pregătesc restaurantele pentru a-şi primi clienţii dornici să stea să savureze o limonadă aici, pe malul apei.

Prognoza meteo. 22 de grade Celsius, săptămâna viitoare

Pe litoral, terasele au fost aglomerate ca în plin sezon. La aproape 15 grade, s-au servit doar băuturi cu gheaţă. Soarele i-a încălzit şi pe bucureşteni, la finalul unei ierni în care nu au lipsit fenomenele meteo extreme.

Deși în calendar este încă iarnă, afară sunt temperaturi de primăvară. Astazi, în capitală, termometrele au înregistrat pana la 15 grade. Și pentru mâine, meteorologii anunță vreme la fel de frumoasă.

Meteorologii anunţă vreme caldă şi pentru mâine. Doar zona Moldovei va fi cuprinsă de un aer mai rece care, sâmbătă, se va extinde în toată ţara. Vor fi maxime cuprinse între 1 grad la Botoşani şi 8 grade la Timişoara. Pentru săptămâna viitoare, în schimb, sunt prognozate chiar şi 22 de grade Celsius

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vremea se încălzește. 22 de grade, în prima săptămână din martie