Antena Meniu Search
x

Weekendul de Florii a scos românii pe pârtii. În Poiana Braşov, astăzi au fost 14 grade şi s-a schiat

Staţiunile montane sunt încă pline de turişti, deşi primăvara şi-a intrat serios în drepturi. În Poiana Braşov, astăzi au fost 14 grade şi s-a schiat.

Vezi și

Staţiunile montane sunt încă pline de turişti, deşi primăvara şi-a intrat serios în drepturi. În Poiana Braşov, astăzi au fost 14 grade şi s-a schiat. După porţia de adrenalină, la baza pârtiei, iubitorii sporturilor de iarnă au fost aşteptaţi cu o porţie de gulaş fierbinte.

Pentru mulţi copii, prima lecţie pe pârtie ar putea fi şi ultima din acest sezon. Sunt deja 14 grade şi omătul rezistă cu greu.

După o iarnă săracă în ninsori, zăpada mieilor a salvat sezonul schiorilor. 

Nora Dudiţă, de la asociaţia hotelierilor din Poiana Braşov: "Weekendurile sunt încă aglomerate şi lucrul ăsta ne bucură, dar celebrăm sezonul acesta extraordinar cu iarna asta ciudată, care ne-a permis să schiem mai mult decât am visat."

După mişcare, turiştii au avut parte şi de o supriză. În ceaune imense li s-au pregătit tocană de legume - pentru cei care ţin post, dar şi gulaş.

Seara, turiştii se pot relaxa tot prin mişcare, la piscinele interioare ale hotelurilor, sau la masaj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Weekendul de Florii a scos românii pe pârtii. În Poiana Braşov, astăzi au fost 14 grade şi s-a schiat