Antena Meniu Search
x

Weekend aglomerat în magazine. A început cursa pentru cadouri

În căutarea cadourilor pe care moşul le va pune sub brad, românii au luat cu asalt mallurile şi hipermarketurile. Ca să nu dea greş, domnii au stat lipiţi de magazinele cu bijuterii şi parfumuri.

de Redactia Observator

la 21.12.2019, 23:58

Vezi și

În căutarea cadourilor pe care moşul le va pune sub brad, românii au luat cu asalt mallurile şi hipermarketurile. Ca să nu dea greş, domnii au stat lipiţi de magazinele cu bijuterii şi parfumuri. Doamnele, în schimb, au căutat de toate, pentru toţi - de la haine, accesorii şi cosmetice. până la jucării şi coşuri cu bunătăţi pentru părinţi şi bunici. Lista moşului din acest an e parcă mai lungă ca niciodată.

Ajutoarele lui moş Crăciun au alergat toată ziua. În faţa rafturilor pline cu păpuşi şi seturi cu maşini, părinţii au avut o misiune complicată.

Figurinele din animaţia Regatul Îngheţat 2 şi cele din Războiul Stelelor au fost cele mai căutate.

Dar luna cadourilor înseamnă surprize pentru toată familia, nu doar pentru cei mici. Coşurile-cadou costă între 100 şi 250 de lei şi conţin o sticlă de vin, un cozonac şi alte dulciuri.

Bugetul mediu de sărbători al unei familii este de 1200 de lei, arată un studiu recent. Jumătate din sumă se duce pe mâncare, jumătate pe cadouri.

În această perioadă, agenţiile de turism pun la bătaie vouchere-cadou.

Dacă vreţi să evitaţi aglomeraţia din magazine şi din trafic, puteţi oricând să vă faceţi cumpărăturile on-line. Aveţi grijă însă. Din cauza numărului mare de comenzi, există întodeauna riscul să primiţi darul. după sărbători. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Weekend aglomerat în magazine. A început cursa pentru cadouri