Antena Meniu Search
x

Zeci de companii s-au mobilizat în urma tragediei din COLECTIV: De la zboruri, curse și cazare gratuite, la medici puși la dispoziția famillilor îndurerate

Zboruri, curse și cazare gratuite, aparatură și zeci de medici puși la dispoziția familiilor îndurerate

Zboruri, curse și cazare gratuite, aparatură și zeci de medici puși la dispoziția familiilor îndurerate. Nu este o enumerație fadă, ci mobilizarea extraordinară de care dau dovadă zeci de companii din România, dornice să dea o mână de ajutor celor care au pierdut oameni dragi sau au răniți pe patul de spital în urma tragediei din Club Colectiv.

 După ce sute de forțe de ordine au fost implicate în operațiunile de salvare de vieți omenești, mai multe companii și-au anunțat  sprijinul pentru familiile îndurerate.

„MedLife vine în sprijinul eforturilor depuse de spitalele de urgenta pentru ajutorarea victimelor incendiului de la clubul Colectiv din Bucuresti și pune la dispozitie serviciul de chirurgie plastică din camera de gardă a spitalului Life Memorial Hospital, pentru tratamente în regim de ambulatoriu", se arată într-un comunicat al companiei.

Vola.ro este alături de familiile victimelor incendiului din clubul Colectiv. Pe lângă sincere condoleanţe, oferim sprijinul nostru cu tot ce ne stă în putinţă. Astfel, Vola.ro va suporta integral costurile biletelor de avion pentru rudele de gradul I şi II ale celor decedaţi, dacă acestea se află acum în afară ţării şi doresc să ajungă în România. Ne puteţi contacta non stop la +40214075300 sau [email protected], a fost mesajul postat de Vola, companie de transport aerian,  pe contul de socializare.

Uber, compania renumită de transport în regim de taxi, este, a reacționat în urma dramei din Colectiv: ”Pentru că este foarte aglomerat, cursa gratuită va fi valabilă pentru cei care PLEACĂ de la Centrul de Transfuzii, pentru a-i ajuta să ajungă acasă în siguranță. Vă ținem la curent dacă intervin alte modificări pe parcurs! Donați sânge pentru ‪#‎colectiv‬! Haideți să ne mobilizăm pentru ce care au nevoie de ajutor! Introduceți codul HELPCOLECTIV în aplicație, luați un Uber către Centrul de Transfuzii de pe Strada C. Caracaș 2 și cursa este gratuită, astăzi și mâine în intervalul 12:00-17:00*. Harta de mai jos indică zona exactă.

„O singură cursă per utilizator Uber, valoarea maximă de discount este de 40 lei. Valabil doar pentru curse care se încheie la Centrul de Transfuzii indicat, doar pentru donatori”, e mesajul pe care l-au transmis oficialii.

De asemenea, SKAL Internaţional România transmite condoleanţe familiilor care şi-au pierdut oameni dragi în urmă accidentului de seară trecută, gânduri bune şi însănătoşire grabnică celor răniţi și oferă cazare persoanelor din provincie.

”Suntem alături de familiile îndurerate şi oferim cazare gratuită celor din provincie în cadrul ibis Bucureşti Gara de Nord, Hotel Novotel, Hotel Ramada Parc, Hotel Cişmigiu şi Le Boutique Hotel Moxa - Bucharest. Rugăm doritorii să ne contacteze trimiţând un mesaj privat sau sunând la numerele de telefon: 0744.336.464 sau 0740.260.627. Mulţumim pentru susţinere ibis Bucureşti Gara de Nord, Hotel Novotel, Hotel Ramada Parc, Hotel Cişmigiu şi Le Boutique Hotel Moxa – Bucharest”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Printre altele, Trenta Pizza, Calif, Pizza Hut, Joseph Restaurant, Cinema City Romania, Starbucks Romania oferă mâncare și băutură pentru medici. De asemenea, Farmacia Materna donează produse pentru vindecarea plagilor arse

În urma incendiului din club Colectiv, 27 de persoane și-au pierdut viețile, iar alte 184 au fost rănite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Zeci de companii s-au mobilizat în urma tragediei din COLECTIV: De la zboruri, curse și cazare gratuite, la medici puși la dispoziția famillilor îndurerate