Antena Meniu Search
x

Ziua Copilului, sarbatorita in toata tara

Pentru multi copii, distractia si rasfatul au inceput inca de ieri. In multe orase din tara, s-au organizat spectacole si concursuri speciale pentru ei. Cei mai norocosi au avut sansa sa intalneasca personaje de basm.

Vezi și

Papusile de cativa metri au adunat, in Targu-Jiu, sute de copii.

“Este o zi extraordinara, pentru ca ce poate fi mai frumos decat ziua copiilor nostri, sunt cele mai de pret valori ale noastre si suntem fericiti sa-i vedem pe ei bucurosi. Cel mai frumos pe lumea asta, ce poate fi, decat un zambet de copil”, a declarat viceprimarul orasului, Iulia Vana.

Si parada personajelor Disney a fost urmarita cu mare bucurie de cei mici. Dupa atata distractie, s-a trecut si la lucruri serioase. 21 de copii din scolile din Targu-Jiu au avut o intalnire cu primarul orasului la consiliul elevilor.

La Resita, elevii s-au intalnit cu politistii si au avut sansa sa urce in masinile agentilor.

La Pitesti, sute de copii au participat la un cross de aproape doi kilometri, organizat de Arhiepiscopia Argesului si Muscelului.

Castigatorii au fost premiati de fosti campioni. “Pentru mine este o mare bucurie sa-i vad alergand, facand sport”, a spus fosta gimnasta Andreea Raducanu.

Si campioana olimpica la judo, Alina Dumitru, a fost prezenta la eveniment: “Asta ar trebui sa se intample in fiecare oras, pentru ca numai asa ii poate indemna pe copii catre sport, catre miscare”

Astazi, vor fi si mai multe evenimente dedicate copiilor, in toata tara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri sociale » Ziua Copilului, sarbatorita in toata tara