Antena Meniu Search
x

A murit Martin Tudor. Fostul portar al Stelei avea 43 de ani

Martin Tudor (43 de ani) a murit la vârsta de 43 de ani. Fostul portar al Stelei a suferit un infarct. Martin Tudor se afla la Reșita.

de Valentin Pîrcălabu

la 30.03.2020, 12:56

Martin Tudor a suferit un infarct
Martin Tudor a murit la 43 de ani - MMA / MMA2 via Hepta
  • Martin Tudor a murit la vârsta de 43 de ani
  • Martin Tudor a câștigat cu Steaua 2 titluri de campion și o Supercupă

Martin Tudor (43 de ani) a murit la vârsta de 43 de ani. Fostul portar al Stelei a suferit un infarct. Martin Tudor se afla la Reșita.

Tragedie fără margini în fotbalul românesc. Martin Tudor a murit la vârsta de 43 de ani. Acesta a suferit un infarct, conform celor de la Gazeta Sporturilor.

Daniel Oprița și Adrian Neaga, devastați de moartea lui Martin Tudor

Vestea morții fulgerătoare a lui Martin Tudor i-a bulversar pe foștii săi colegi.

Nu-mi vine să cred! Este o veste... Stau pe telefoane și eu. Era la Reșița cu treaba. Nu știu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Îmi pare atât de rău. Nici nu stiu ce să mai zic...", a declarat Daniel Oprița, fostul său coleg, pentru sursa citată.

Sunt șocat! Nu pot să vorbesc de Tudorică... Nu-mi vine să cred! Înțelegeți-mă, va rog!", a spus și Adrian Neaga.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și Gheorghe Chivorchian s-a arătat șocat de disparția prematură a lui Martin Tudor.

Sunt devastat... Am aflat acum vestea. A făcut infarct, săracul! Nu-mi vine să cred. Ce tragedie! Știu doar că era la Reșița și a făcut infarct. N-a mai putut fi salvat. Dumnezeu să-l ierte", a declarat Gherorghe Chivorchian.

Cine a fost Martin Tudor

Marin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj și Universitatea Cluj. Cea mai bună perioadă a cunoscut-o la Steaua, acolo unde a câștigat 2 titluri de campion (2001 și 2005) și o Supercupă a României (2001). După ce s-a retras în 2010, Martin Tudor a devenit antrenor cu portarii. A antrenat la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » A murit Martin Tudor. Fostul portar al Stelei avea 43 de ani