Antena Meniu Search
x

Alexander Zverev l-a învins pe Novak Djokovic la World Tennis League. Competiţia, transmisă pe AntenaPLAY

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care aduce la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția se vede în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

de Redactia Observator

la 20.12.2022, 21:46

Alexander Zverev l-a învins pe Novak Djokovic la World Tennis League. Competiţia, transmisă pe AntenaPLAY
- Profimedia

Novak Djokovic a fost învins de Alexander Zverev la World Tennis League 2022, competiţie transmisă pe AntenaPLAY. Alexander Zverev s-a impus categoric cu scorul de 3-6, 4-6. Alexander Zverev s-a impus fără probleme în fața lui Novak Djokovic, care nu a reușit să câștige niciun set. Joi, Alexander Zverev va face pereche cu Elena Rybakina, la dublu, și se va duela cu perechea Eugenie Bouchard/Felix Auger-Aliassime. Apoi, vineri, Zverev îl va înfrunta pe Nick Kyrgios, la simplu.

Rezultatele zilei la World Tennis League

  • Grigor Dimitrov / Paula Badosa – Dominic Thiem / Anastasia Pavlyuchenkova 5-7, 6-3, 10-4
  • Aryna Sabalenka – Elena Rybakina 6-0, 1-6, 6-10
  • Novak Djokovic – Alexander Zverev 3-6, 4-6

World Tennis League se află la prima ediție

Pe acelaşi subiect

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care aduce la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția este în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

Cei 18 jucători sunt împărțiți în 4 grupe, numite Falcons, Eagles, Kites și Hawks, iar sportivii din fiecare grupă luptă pentru supremație. Vorbim de staruri ale tenisului mondial, precum Novak Djokovic, Nick Kyrgios, Félix Auger-Aliassime, Holger Rune, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Bianca Andreescu, Caroline Garcia, Iga Świątek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina.

Meciuri precum Novak Djokovic – Nick Kyrgios, Novak Djokovic – Alexander Zverev, Aryna Sabalenka – Iga Świątek sau Paula Badosa – Caroline Garcia vor fi văzute în timp real doar pe AntenaPLAY.

Altfel, pe siteurile observatornews.ro, a1.ro și as.ro, puteți vedea zilnic cele mai importante știri și cele mai tari clipuri video de la competiția de la Dubai. ”Acest turneu este unul extraordinar, nu am dubii. Iubesc să joc în Dubai, am avut multe performanțe aici și îmi plac fanii. E ceva diferit și mă bucur că voi face parte din această competiție”, a spus Novak Djokovic.

Sârbul se pregătește în exclusivitate la AntenaPLAY pentru Australian Open 2023, acolo unde plănuiește să egaleze recordul istoric de Grand Slam-uri câștigate (22), deținut momentan de Rafael Nadal. La Melbourne, Nole, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a văzut tenisul, atacă al zecelea titlu de la Openul australian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Alexander Zverev l-a învins pe Novak Djokovic la World Tennis League. Competiţia, transmisă pe AntenaPLAY