Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alin Firfirică, pe locul 11 în finala probei de aruncarea discului, la JO 2024

Atletul Alin Firfirică s-a clasat, miercuri, pe locul 11 în finala probei de aruncarea discului, la Jocurile Olimpice de la Paris.

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 22:39

Alin Firfirică Alin Firfirică - Profimedia

Cea mai bună aruncare a atletului tricolor a măsurat 64.45 metri, iar celelalte reuşite au fost de 63.00 şi 62.84 metri. În calificări, Firfirică a ocupat locul 11 la general, cu 63.66 metri.

La ora transmiterii acestei ştiri continuă finala de 8 pentru medaliile olimpice.

Rezultatele de până acum ale atleţilor români la JO de la Paris sunt: Andreea Elena Taloş - locul 10 în finală la triplusalt, Diana Ion – locul 13 triplusalt, Daniela Stanciu – locul 19, săritura în înălţime, Rareş Toader – locul 18, aruncarea greutăţii, Stella Rutto – locul 31, 3.000 metri obstacole, Alina Rotaru-Kottmann – calificată în finală la săritura în lungime, Alexandru Novac – locul 16, aruncarea suliţei, Bianca Ghelber – locul 9, aruncarea ciocanului, Andrea Mikloş – locul 15, semifinale 400 metri.

Articolul continuă după reclamă

La triplusalt, dar şi la lungime, a fost calificată şi Florentina Iuşco, suspendată însă de TAS după ce a fost depistată pozitiv la furosemid, un diuretic aflat pe lista interzisă a WADA.

Revenind la JO de la Paris, delegaţia atletică tricoloră va mai avea reprezentare în proba de maraton, prin Delvine Relin Meringor şi Joan Chelimo Melly.

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Sport » Alin Firfirică, pe locul 11 în finala probei de aruncarea discului, la JO 2024